-

Nieuwste

Arjen Lubach bedriegt partner met jonge studentes

Arjen Lubach

Arjen Lubach is in het oog van de storm beland. Als zijn partner Martine de kinderen heeft, stapt hij in de auto om langs te gaan bij Amsterdamse studenten. “Hij duikt dan het bed in bij de meisjes die zich aan hem hebben aangeboden.”

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Arjen Lubach. Er gaan alsmaar meer pikante geruchten rond over de presentator. Iemand uit zijn directe omgeving komt met een heftig verhaal. “Het schijnt dus dat op avonden dat Martine de kinderen heeft, Arjen in zijn Range Rover de Amsterdamse studentenpandjes afgaat.” En wat doet Arjen daar dan? “Hij duikt dan het bed in bij de meisjes die zich aan hem hebben aangeboden.”

En dat terwijl partner alleen thuiszit met de kinderen. Arjen en Martine zijn samen sinds 2015 en laat nooit veel los over zijn relatie. Eerder liet hij wel verstaan dat hij nooit droomde van een gezinsleven.

Omdat Martine twee kinderen heeft uit een vorige relatie, leidt hij alsnog een gezinsleventje. In zijn boek Stoorzender schreef hij: “Het was nooit mijn plan. Mijn toekomst lag kinderloos voor me, leeg en vol mogelijkheden om een volstrekt onverantwoord bestaan te kunnen leven.”

Naast avontuurtjes met studenten, is hij ook op het werk druk aan de slag met vrouwelijke collega’s. “Op het werk schijnt hij nogal druk te zijn met vrouwelijke collega’s, maar dit was niet altijd even gewenst…”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder