-

Nieuwste

André Hazes heeft het hartstikke gezellig met andere dame

André Hazes

André Hazes heeft voor de zoveelste keer zijn koffers gepakt richting Amerika. Op dit moment zit hij in Las Vegas, waar hij veel tijd aan de goktafel spendeert. Toch rijzen er een heleboel vragen. Wie is de dame bij hem?

Na een familievakantie met Monique en zoontje Dré is de zanger opnieuw vertrokken. Op een uitgelekte foto is te zien dat hij vooral aan het gokken is in Las Vegas.

Het kiekje is gemaakt in The Bellagio Casino. Op de foto is ook een blonde dame te zien. Misschien hoort ze wel gewoon bij de filmcrew, maar ze is nooit eerder gezien. Heeft de zanger Monique alweer verlaten voor een andere dame?

Tijdens zijn vakantie met Rachel kwam hij naar verluidt tot nieuwe inzichten. Rachel greep de vakantie aan om een hartig woordje te spreken over Monique. Yvonne Coldeweijer meldde hierover: “Er begint bij André weer iets te knagen. Tijdens de vakantie met Rachel en familie is er flink op hem ingepraat.” Schijnbaar twijfelt de familie aan de oprechtheid van Monique. “En André luistert altijd heel braaf naar zijn moeder.”

Meer luxe

Monique zou André ook alsmaar meer luxe vragen. Daardoor worden de gedachten van de familie ook bevestigd. De zanger is aan het twijfelen geslagen. “Het schijnt ook dat Monique bij André loopt te pushen dat hij een boot voor haar moet kopen.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder