-

Nieuwste

Advocaat slaat ex-vrouw dood onder ogen van eigen kinderen

advocaat

Een advocaat (31) uit Minnesota is aangehouden op verdenking van het doden van zijn ex onder de ogen van hun kinderen. Het motief van de man is nog onbekend.

Dinsdag werd de politie opgeroepen naar het huis van Anders Odegaard. De politieagenten vonden zijn ex in de gang in een plas bloed. De vrouw was naar het huis van haar ex-echtgenoot gegaan om hun vijf kinderen op te halen. De man, die alleen een onderbroek aan had, begon de vrouw dan aan te vallen.

De oudste zoon van negen ontvluchtte het huis en kon een motorrijder staande houden. De jongen zei tegen de man dat zijn moeder zwaar bloedde. Hij zou ook gezegd hebben dat hij dacht dat zijn moeder overleden was. De motorrijder vroeg wie er nog aanwezig was en de jongen antwoordde dat zijn vader ook in het huis was.

De negenjarige jongen en nog een broer hebben gezien hoe hun vader hun moeder doodde. Een driejarig broertje lag in de armen van zijn moeder op het ogenblik van de aanval. Toen de politie ter plaatse kwam, ademde de vrouw niet meer. Ze had een grote wonde aan haar hoofd. Later in het ziekenhuis is ze dan doodverklaard.

De kinderen verklaarden achteraf aan de politie dat hun vader wel vaker agressief was tegen hun moeder.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder