-

Nieuwste

Adviseur Peter Gillis beraamde seksaanval op Mark Rutte

Peter Gillis

Peter Gillis moest dringend iets doen aan zijn reputatie en daarom huurde hij een zogenaamde reputatie-adviseur in. Maar deze raadgever speelde een belangrijke rol bij de seksaanval op Mark Rutte.

Peter beleeft niet zijn beste zomer. De realityster wordt ervan beschuldigd zijn partner Nicol Kremers zwaar te hebben mishandeld. Aanvankelijk ontkende het stel de geruchten, maar nu is er geen ontkennen meer aan. Peter wordt officieel vervolgd door het OM. Hij zou zijn partner in de neus en de rug hebben gebeten. Ook trok hij aan haar armen, haren en oor, en duwde haar hardhandig tegen de muur.

Als gevolg van deze negatieve berichten laat Gillis zich nu bijstaan door reputatieadviseur Martin van Putten. Deze laatste is ook niet meteen een onbesproken blad. Hij was namelijk mede-initiatiefnemer van een lastercampagne tegen Mark Rutte. “Volgens Omtzigt deden de twee, met zijn medewerker als getuige, suggesties voor een ‘operatie Black Hand’ – niet-traceerbare aanvallen op de persoon Rutte, zelfs op diens ‘seksualiteit”, meldt NRC. Met de twee wordt verwezen naar Martin en multimiljonair Hans van der Wind.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder