Connect with us

Nieuwste

Adviseur Peter Gillis beraamde seksaanval op Mark Rutte

Peter Gillis

Peter Gillis moest dringend iets doen aan zijn reputatie en daarom huurde hij een zogenaamde reputatie-adviseur in. Maar deze raadgever speelde een belangrijke rol bij de seksaanval op Mark Rutte.

Peter beleeft niet zijn beste zomer. De realityster wordt ervan beschuldigd zijn partner Nicol Kremers zwaar te hebben mishandeld. Aanvankelijk ontkende het stel de geruchten, maar nu is er geen ontkennen meer aan. Peter wordt officieel vervolgd door het OM. Hij zou zijn partner in de neus en de rug hebben gebeten. Ook trok hij aan haar armen, haren en oor, en duwde haar hardhandig tegen de muur.

Als gevolg van deze negatieve berichten laat Gillis zich nu bijstaan door reputatieadviseur Martin van Putten. Deze laatste is ook niet meteen een onbesproken blad. Hij was namelijk mede-initiatiefnemer van een lastercampagne tegen Mark Rutte. “Volgens Omtzigt deden de twee, met zijn medewerker als getuige, suggesties voor een ‘operatie Black Hand’ – niet-traceerbare aanvallen op de persoon Rutte, zelfs op diens ‘seksualiteit”, meldt NRC. Met de twee wordt verwezen naar Martin en multimiljonair Hans van der Wind.

Nieuwste

Voor wie supportert koningin Máxima vrijdag: Oranje of Argentinië?

Wanneer Nederland het vrijdag opneemt in de kwartfinales tegen Argentinië support koningin Máxima voor Oranje. “Als Nederlandse en koningin van Nederland is ze voor Nederland”, laat een woordvoerder van de Rijksvoorlichtingsdienst weten.

Afgelopen donderdag werd de koningin, geboren in Argentinië, tijdens het evenement Meet The World gefeliciteerd met de winst van Argentinië tegen Polen. Ze bedankte voor de felicitaties en vroeg iedereen om voor Oranje te supporteren.

Het is nog niet duidelijk of de koningin ook naar Qatar afreist om Oranje te steunen vanuit de tribune.

 

Lees verder

Nieuwste

Nieuwe epidemie op komst in Nederland, gevaarlijk voor jonge kinderen.

Nu Nederland eindelijk uit de coronapandemie is lijkt het erop dat het hele riedeltje opnieuw gaat beginnen. Het RIVM is naar buiten gekomen met het nieuws dat het RS-virus officieel een epidemie is.

Zij waarschuwen gezinnen met jonge kinderen..

RS-Virus

Het lijkt erop dat het vaste patroon van Covid verstoord wordt. Het was er al een tijdje maar nu laat het RIVM weten dat er een flinke stijging te zien is. Het virus is vooral voor jonge kinderen en voor kwetsbare ouderen.

Maatregelen

Of er maatregelen getroffen gaan worden zoals tijdens het coronavirus is tot op heden nog onbekend. De coronamaatregelen kwamen in maart 2022 ten einde, precies twee jaar nadat de eerste maatregelen het leven in werden geroepen.

Andere virussen

Het genoemde coronavirus en het RS-virus zijn niet de enige virussen waar over gepraat wordt. Zo komen nu ook het humaan metapneumovirus, het rota- en norovirus om de hoek kijken. Het is nu alleen nog de vraag hoeveel impact deze virussen daadwerkelijk gaan hebben.

Lees verder

Economie

Breaking: “André Hazes met mes in rug gestoken”

Nog geen twee weken nadat André Hazes op Instagram zijn comeback aankondigde, zou hij volgens Yvonne Coldeweijer het land uit gevlucht zijn. Coldeweijer heeft zelfs het vermoeden dat de zanger weer naar de Verenigde Staten vertrokken is.

Coldeweijer, die vaak toch wel correct geïnformeerd is als het over de familie Hazes gaat, zou getipt zijn dat André in zak en as zit.

“Ik heb begrepen dat het weer niet zo goed gaat met André Hazes”, lezen we op de Instagram van Yvonne Coldeweijer.

“De mensen om hem heen die hij vertrouwde, hebben met de brief-gate zijn hele wereld op z’n kop gezet. Hij had nooit van zijn directe omgeving verwacht dat ze zijn vertrouwen zo zouden beschamen. Hij is het ff helemaal kwijt en is daarom even naar het buitenland vertrokken”, schrijft Coldeweijer op haar sociale media.

In het verleden genoot Coldeweijer over de toch wel vaak sappige verhalen over André Hazes. “Voor het eerst heb ik gewoon echt even te doen met André. Als zelfs je eigen familie een mes in je rug steekt, wie kun je dan uiteindelijk nog vertrouwen?”, gaat Coldeweijer verder.

Weet zij ondertussen met zekerheid van wie zij de bewuste brief van André gekregen heeft, maar wil zij die naam niet lossen? Dat zou kunnen. Maar mogelijk weet Yvonne zelf niet wie de afzender is en blijft het ook voor haar gissen.

Vanuit het Hazes-kamp is er nog geen reactie gekomen.

Lees verder
Advertisement

Trending