Connect with us

Nieuwste

Adviseur Peter Gillis beraamde seksaanval op Mark Rutte

Peter Gillis

Peter Gillis moest dringend iets doen aan zijn reputatie en daarom huurde hij een zogenaamde reputatie-adviseur in. Maar deze raadgever speelde een belangrijke rol bij de seksaanval op Mark Rutte.

Peter beleeft niet zijn beste zomer. De realityster wordt ervan beschuldigd zijn partner Nicol Kremers zwaar te hebben mishandeld. Aanvankelijk ontkende het stel de geruchten, maar nu is er geen ontkennen meer aan. Peter wordt officieel vervolgd door het OM. Hij zou zijn partner in de neus en de rug hebben gebeten. Ook trok hij aan haar armen, haren en oor, en duwde haar hardhandig tegen de muur.

Als gevolg van deze negatieve berichten laat Gillis zich nu bijstaan door reputatieadviseur Martin van Putten. Deze laatste is ook niet meteen een onbesproken blad. Hij was namelijk mede-initiatiefnemer van een lastercampagne tegen Mark Rutte. “Volgens Omtzigt deden de twee, met zijn medewerker als getuige, suggesties voor een ‘operatie Black Hand’ – niet-traceerbare aanvallen op de persoon Rutte, zelfs op diens ‘seksualiteit”, meldt NRC. Met de twee wordt verwezen naar Martin en multimiljonair Hans van der Wind.