-

Nieuwste

Woedende Gordon stuurt hater weg: ‘Opzouten, stomme trut!’

Gordon

Gordon is dolblij in Dubai en startte er zelfs een bedrijf in interieur design. Enthousiast deelt de presentator de voor en na foto’s van een gerenoveerd huis. Maar een hater strooit roet in het eten en daar is Gordon razend om. Hij schrijft: “Opzouten nu!”

Onder het bericht van Gordon schreef iemand: “Goh, het valt mij nog mee dat jij er niet zelf op staat.” Dat pikt de zanger en presentator niet en hij haalt zwaar uit. “Waarom volg jij mij dan trut? Opzouten nu!”

De zanger vond samen met zijn hondjes Rocco en Toto een nieuw stekje in Dubai. Mensen die dachten dat hij zou terugkeren naar Nederland, hebben het goed mis. Gordon voelt zich kiplekker in Dubai en daar vond hij dan ook een nieuw flatje.

Begin maart had de grijze vos al een duidelijke boodschap aan mensen die hem al terugzagen in Nederland. “Sorry alle paragnosten die zeiden dat ik binnen een jaar al weer terug zou zijn ?. Ik heb mijn nieuwe leefplek omarmd en ik geniet intens!!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder