Connect with us

Nieuwste

Woedende Gordon stuurt hater weg: ‘Opzouten, stomme trut!’

Gordon

Gordon is dolblij in Dubai en startte er zelfs een bedrijf in interieur design. Enthousiast deelt de presentator de voor en na foto’s van een gerenoveerd huis. Maar een hater strooit roet in het eten en daar is Gordon razend om. Hij schrijft: “Opzouten nu!”

Onder het bericht van Gordon schreef iemand: “Goh, het valt mij nog mee dat jij er niet zelf op staat.” Dat pikt de zanger en presentator niet en hij haalt zwaar uit. “Waarom volg jij mij dan trut? Opzouten nu!”

De zanger vond samen met zijn hondjes Rocco en Toto een nieuw stekje in Dubai. Mensen die dachten dat hij zou terugkeren naar Nederland, hebben het goed mis. Gordon voelt zich kiplekker in Dubai en daar vond hij dan ook een nieuw flatje.

Begin maart had de grijze vos al een duidelijke boodschap aan mensen die hem al terugzagen in Nederland. “Sorry alle paragnosten die zeiden dat ik binnen een jaar al weer terug zou zijn 🤣. Ik heb mijn nieuwe leefplek omarmd en ik geniet intens!!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)