-

Nieuwste

Vriendin Max Verstappen onder vuur omdat ze te bloot naar de kerk gaat

Kelly Piquet

Een roddelkanaal op Instagram neemt Kelly Piquet zwaar op de korrel. Ze delen een kiekje van de outfit die de vriendin van Max Verstappen droeg op een doopfeest en leggen hun volgers de vraag voor of dit niet te bloot is. “Veel te bloot om te dragen naar de kerk”, vinden ze.

Max Verstappen en Kelly Piquet waren dit weekend in Nederland om er een doopfeest bij te wonen. De zus van Max, Victoria, had een feest georganiseerd voor haar twee zoontjes Lio en Luka.

Te bloot

Het was een prachtige dag, zo is aan de foto’s te zien. De kers op de taart was natuurlijk dat ook Max van de partij was. Kelly poseert samen met haar schoonzus en schoonmoeder voor de foto. Niet iedereen vindt de witte outfit van Kelly even geslaagd. Ze krijgt flink wat kritiek te verwerken op Instagram.

Het roddelkanaal vraagt haar volgers of dit niet te bloot is. “Ik vind het niks, het is te veel voor een kinderfeestje”, vindt iemand. Een andere volger meent: “Ik vind het een beetje te veel huid voor de kerk.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder