-

Nieuwste

S10 slachtoffer van seksueel wangedrag: ‘Misbruikt op jonge leeftijd’

s10

Stien den Hollander, beter gekend is zangeres S10, is amper 21 maar heeft al heel veel meegemaakt in haar jonge leven. Ze had zware psychische problemen en kreeg op heel jonge leeftijd te maken met seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Stien, die ons land vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival, was openhartig over het seksueel wangedrag waarmee ze op jonge leeftijd kreeg af te rekenen.

S10 onthult: “Ik heb best vaak seks gehad terwijl ik het niet wilde, maar dat het werd doorgedramd. Vooral tussen mijn veertiende en zestiende.” Omdat ze nog heel jong was durfde ze het tegen niemand vertellen. Zelfs niet tegen haar moeder. “Als ik het tegen haar zou zeggen, zou ze woest zijn geweest op die jongen. Ik had ook het gevoel dat ik het aan niemand kon vertellen omdat dat voor mij niet goed zou aflopen.”

Verstijfd

Ook omdat een vriendin een relatie kreeg met de jongen in kwestie, wilde ze zwijgen over de laatste keer dat het voorviel. “Ik wilde niet dat mensen dachten dat ik het had verzonnen. Ik ben toen best wel in de war geraakt, ik ben ook nog een tijdje opgenomen geweest.”

Nu zou ze het heel anders aanpakken, hard tieren en roepen en meteen de politie bellen. “Maar toen het gebeurde, sloot ik me helemaal af. Ik bevroor, en de dag erna ook. Ik hoop dat ik niet meer in zo’n gevaarlijk situatie terechtkom, maar dat weet je niet.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder