Connect with us

Nieuwste

Roxeanne Hazes openhartig over huwelijk André en Monique

Roxeanne Hazes

Het gonst van de geruchten over een nakend huwelijk van André Hazes en Monique Westenberg. Roxeanne zegt echter dat ze van niets weet.

Na een maand met André in Amerika te hebben rondgereisd, is Monique terug in Nederland. Het stel is terug stapelverliefd en ze zouden zelfs gaan trouwen. Ook komt er een soap van hun huwelijksperikelen en de voorbereiding op het huwelijk. Dat zou nog voor het einde van dit jaar gaan plaatsvinden.

RTL Boulevard legt de vraag voor aan zus Roxeanne. “Ik moet het je toch even vragen: dat huwelijk…” Roxeanne reageert: “Welk huwelijk?” “Van je broertje! Heb je daar zin in?” Roxeanne: “Maar ik ben al vijf jaar verloofd, ik mag nou wel hopen dat…” De verslaggever: “Nee, die van je broertje?”

Daarop antwoordt Rox: “Ja, maar ik wil ook trouwen.” De verslaggever wil weten of de geruchten waar zijn, maar Roxeanne zegt dat ze van niets weet.