-

Nieuwste

Roxeanne Hazes openhartig over huwelijk André en Monique

Roxeanne Hazes

Het gonst van de geruchten over een nakend huwelijk van André Hazes en Monique Westenberg. Roxeanne zegt echter dat ze van niets weet.

Na een maand met André in Amerika te hebben rondgereisd, is Monique terug in Nederland. Het stel is terug stapelverliefd en ze zouden zelfs gaan trouwen. Ook komt er een soap van hun huwelijksperikelen en de voorbereiding op het huwelijk. Dat zou nog voor het einde van dit jaar gaan plaatsvinden.

RTL Boulevard legt de vraag voor aan zus Roxeanne. “Ik moet het je toch even vragen: dat huwelijk…” Roxeanne reageert: “Welk huwelijk?” “Van je broertje! Heb je daar zin in?” Roxeanne: “Maar ik ben al vijf jaar verloofd, ik mag nou wel hopen dat…” De verslaggever: “Nee, die van je broertje?”

Daarop antwoordt Rox: “Ja, maar ik wil ook trouwen.” De verslaggever wil weten of de geruchten waar zijn, maar Roxeanne zegt dat ze van niets weet.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder