Connect with us

Nieuwste

Romantische beelden gelekt: Eloise van Oranje heeft het gezellig met nieuw vriendje

Eloise van Oranje

We weten al even dat Eloise van Oranje gelukkig is in de liefde. Nu lekten er eindelijk enkele romantische kiekjes van het verliefde stelletje. Eloise leerde haar nieuwe vriendje kennen op de hotelschool.

Op Instagram zijn twee foto’s gelekt van het stelletje. Op de ene foto zitten de twee knus aan de keukentafel en de andere foto is een romantisch moment op een galabal.

De vriend van Eloise luistert naar de naam Archie Maclaine Pont. De jongeman woont in Laren en gaat naar dezelfde hotelschool als Eloise. Vorig jaar liep hij stage in Barcelona, waar Eloise toen ook op vakantie was. Dit is wellicht niet meteen toeval.

In de wolken

Eind vorig jaar onthulde Eloise al dat ze stapelverliefd was. “Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy.” Toen wilde ze nog niet teveel kwijt over haar nieuw liefje, maar ze liet zich wel ontvallen dat ze haar op school leerde kennen. “Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”