-

Nieuwste

Romantische beelden gelekt: Eloise van Oranje heeft het gezellig met nieuw vriendje

Eloise van Oranje

We weten al even dat Eloise van Oranje gelukkig is in de liefde. Nu lekten er eindelijk enkele romantische kiekjes van het verliefde stelletje. Eloise leerde haar nieuwe vriendje kennen op de hotelschool.

Op Instagram zijn twee foto’s gelekt van het stelletje. Op de ene foto zitten de twee knus aan de keukentafel en de andere foto is een romantisch moment op een galabal.

De vriend van Eloise luistert naar de naam Archie Maclaine Pont. De jongeman woont in Laren en gaat naar dezelfde hotelschool als Eloise. Vorig jaar liep hij stage in Barcelona, waar Eloise toen ook op vakantie was. Dit is wellicht niet meteen toeval.

In de wolken

Eind vorig jaar onthulde Eloise al dat ze stapelverliefd was. “Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy.” Toen wilde ze nog niet teveel kwijt over haar nieuw liefje, maar ze liet zich wel ontvallen dat ze haar op school leerde kennen. “Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder