Connect with us

Nieuwste

René van der Gijp over comeback Vandaag Inside: ‘We gaan weer door’

Vandaag Inside

René van der Gijp laat nog niet het achterste van zijn tong zien over een doorstart van Vandaag Inside. Aan RTL Boulevard zegt hij van niets te weten over een comeback van de afgelaste talkshow.

René onthult: “Wat ik weet, weet ik ook uit de krant. Ik heb voor de rest geen contact meer met Johan gehad. Schijnbaar heeft hij nu gezegd dat we doorgaan, maar ik weet net zoveel als jij. Maar hij heeft schijnbaar besloten dat we weer doorgaan, dan gaan we weer door.”

Maandag

Woensdag zorgde Johan Derksen voor de nodige verwarring door in het AD te beweren dat Vandaag Inside maandag weer gewoon op de buis komt. Talpa gaf later aan dat Johan voor zijn beurt had gesproken en dat zijn uitspraken voorbarig zijn. Daarop liet Derksen weten dat hij en zijn collega’s er maandag weer gewoon zitten.