Connect with us

Nieuwste

Politieagent geschorst na lekken over jankende Lil’ Kleine in de cel

Lil' Kleine

De Amsterdamse politie schorste een collega wegens mogelijk lekken van informatie over de toestand van Lil’ Kleine in de cel. Een woordvoerder bevestigt het bericht. Er loopt ook een onderzoek.

De medewerker is geschorst in afwachting van dat onderzoek. Het zou gaan om een screenshot van een Snapchatgesprek gedeeld met juicekanaal FBI Reality. In het gesprek beschreef de politiemedewerker hoe Lil’ Kleine zich voelde in de cel.

De woordvoerder wil niet kwijt of het daadwerkelijk om deze screenshots gaat. Ook over de inhoud wil ze geen verklaringen afleggen. Het gaat wel om informatie over de periode dat Lil’ Kleine in maart in de cel zat op verdenking van zware mishandeling van zijn toenmalige verloofde Jaimie Vaes.