-

Nieuwste

Politie houdt Geert Wilders aan tijdens bezoek multiculturele wijk

Geert Wilders

Geert Wilders is vandaag staande gehouden door de politie toen hij een multiculturele wijk in de Brusselse gemeente Sint-Joost-ten-Node wilde bezoeken. Daar was hij samen met Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter. De gemeente had het bezoek verboden.

Dewinter en Wilders beklagen zich over de islamisering van de gemeente en dat wilden ze tijdens een bezoek onder de aandacht brengen. Eerder was een bezoek aan Molenbeek gepland, maar ook dat bezoek is verboden. Daarom weken ze uit naar Sint-Joost waar ook veel moslims wonen. Toen ze de wijk wilden betreden, hield de politie hen abrupt tegen.

Wilders niet welkom in multiculturele wijk

Dewinter gaat het verbod aanvechten bij de rechter. Na een eerdere poging om Molenbeek te bezoeken, kregen ze gelijk van de rechter. De PVV-leider denkt erover na om ook aan de Nederlandse regering te vragen om te protesteren.

Wilders vindt het schandalig dat er een verbod is om een wijk te bezoeken. “Ik heb dat nog nooit, waar dan ook ter wereld, meegemaakt. Islamitische landen zijn liberaler dan de bestuurders hier in Brussel.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder