-

Nieuwste

Op deze bijzondere plek gaan boer Evert en Maud trouwen

boer Evert en Maud

Boer Evert en Maud zijn dolgelukkig samen en hebben elkaar dankzij Boer zoekt Vrouw helemaal gevonden. Ondertussen wonen ze samen op de boerderij en er zouden trouwplannen zijn. En de buren in Ruinerwold weten zelfs al waar de bruiloft zal plaatsvinden.

In de laatste aflevering vertelde Maud: “Het gaat eigenlijk allemaal een beetje te snel, dat weten we heel goed.” Toch zegde ze haar huur op en ging op de boerderij bij Evert wonen.

In weekblad Privé legt Maud verder uit: “Het is dik aan tussen Evert en mij. We wonen al samen, maar er moet nog veel gebeuren. De komende tijd gaan we elkaar nog beter leren kennen, maar de basis is hartstikke goed.” Ondertussen zeggen mensen uit hun omgeving dat er een bruiloft zit aan te komen.

Trouwen op deze plek

In het dorp van Evert, Ruinerwold, fluisteren buurtbewoners dat de bruiloft plaatsvindt in café ’t Wold. Dat is het favoriete café van het stel. De eigenaars boden zelfs al aan om daar het trouwfeest te organiseren.

Een medewerker onthult: “Mochten ze ooit plannen hebben voor een volgende stap, dan bieden we ons bij deze graag aan. Het café, maar ook het feestzaaltje hierachter zijn ideaal voor hun bijzonderste dag. Ze mogen hier komen trouwen.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder