Connect with us

Nieuwste

Onthulling van de eeuw: schoonzoon van Poetin heet Zelensky

Poetin

Het is een publiek geheim dat president Poetin zijn familie zo veel mogelijk probeert af te schermen. Nu hebben Duitse en Russische journalisten ontdekt wie zijn schoonzoon is. Het gaat om Igor Zelensky. Omdat hij dezelfde familienaam heeft als de Oekraïense president, gonst het van de geruchten.

Igor Zelenski (52) is een wereldberoemde oud-balletdanser en artistiek leider van het gerenommeerde Bayerisches Staatsballett in München. Toen hij in april van dit jaar het had over de reden van zijn plotse vertrek, zei hij: “Mijn familie heeft mijn steun nodig.” Igor had nog een contract tot 2026. Zijn familiale bezigheden waren niet meer te verzoenen met zijn rol als artistiek directeur, onthulde hij nog.

Familie van Oekraïense president?

Sindsdien gonst het van de geruchten. Misschien is Igor wel familie van de Oekraïense president met dezelfde achternaam? Sinds het begin van de invasie wappert boven het operahuis immers een Oekraïense vlag. Tijdens een voorstel werd er ook geapplaudisseerd voor Oekraïne, en Igor deed ijverig mee.

De waarheid is echter heel anders. Uit onderzoek van Der Spiegel blijkt dat Zelenski al jaren samen is met Katerina Tikhonova. En zij is de dochter van Vladimir Poetin. Daarom was hij dus niet langer welkom in Duitsland.