-

Nieuwste

Onthulling van de eeuw: schoonzoon van Poetin heet Zelensky

Poetin

Het is een publiek geheim dat president Poetin zijn familie zo veel mogelijk probeert af te schermen. Nu hebben Duitse en Russische journalisten ontdekt wie zijn schoonzoon is. Het gaat om Igor Zelensky. Omdat hij dezelfde familienaam heeft als de Oekraïense president, gonst het van de geruchten.

Igor Zelenski (52) is een wereldberoemde oud-balletdanser en artistiek leider van het gerenommeerde Bayerisches Staatsballett in München. Toen hij in april van dit jaar het had over de reden van zijn plotse vertrek, zei hij: “Mijn familie heeft mijn steun nodig.” Igor had nog een contract tot 2026. Zijn familiale bezigheden waren niet meer te verzoenen met zijn rol als artistiek directeur, onthulde hij nog.

Familie van Oekraïense president?

Sindsdien gonst het van de geruchten. Misschien is Igor wel familie van de Oekraïense president met dezelfde achternaam? Sinds het begin van de invasie wappert boven het operahuis immers een Oekraïense vlag. Tijdens een voorstel werd er ook geapplaudisseerd voor Oekraïne, en Igor deed ijverig mee.

De waarheid is echter heel anders. Uit onderzoek van Der Spiegel blijkt dat Zelenski al jaren samen is met Katerina Tikhonova. En zij is de dochter van Vladimir Poetin. Daarom was hij dus niet langer welkom in Duitsland.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder