Connect with us

Nieuwste

Ondanks oorlog: Willem Alexander en Máxima stiekem op vakantie

Willem-Alexander en Máxima

Willem-Alexander en Máxima zijn ondanks de oorlog in het hartje van Europa op vakantie vertrokken. Na de drukte van Koningsdag namen ze het vliegtuig voor een romantische vakantie in Sicilië.

Normaal vliegt het koninklijk paar na Koningsdag naar Griekenland om even uit te blazen. Dit jaar kozen Willem-Alexander en Máxima voor Italië.

Vakantiekiekjes

Vrijwel meteen bij aankomst is het koppel dan gespot in Sicilië. Weekend heeft foto’s die vanwege de mediacode niet in de openbaarheid mogen. Het weekblad geeft wel aan dat het inderdaad om het koningspaar gaat.

Ze zijn gezien op het Piazza Archimede waar ze de toeristische trekpleister de fontein van de godin Diana bewonderden. Omdat ze privacy wilden besloten ze om niet het regeringsvliegtuig te gebruiken. Vanwege privacy huurt de koning steeds meer een privéjet in om zich te verplaatsen. Dat blijft dan altijd geheim.