-

Nieuwste

Monique tipte zelf fotograaf om kiekjes van liefdesverzoening met André te maken

André Hazes

De Hazes-soap kabbelt maar verder. Deze week kwamen er intieme kiekjes van André Hazes en Monique Westenberg aan het licht. Maar hoe kon de fotograaf weten in welk hotel het stelletje verbleef? Wellicht tipte Monique de fotograaf gewoon zelf.

De voorbije weken genoten André en Monique van een vakantie in Amerika om dichter tot elkaar te komen. Een fotograaf kon de knuffel, de verliefde blikken en een kus op de gevoelige plaat vastleggen. Weekblad Privé publiceerde de foto’s, die moeten bewijzen dat ze weer gewoon samen zijn.

Orlando

Maar hoe kon de Privé weten in welk hotel ze verbleven? Het was wel bekend dat André en Monique met hun zoontje attractieparken in Orlando bezochten. Het was logisch dat ze in de buurt van zo’n park zouden verblijven.

Zonnebaden

Een fotograaf van Privé wist toch precies waar te zoeken. Algauw is het koppel dan gespot tijdens een dagje zonnebaden. André wist zogezegd van niets en ontdekte het bestaan van de foto’s pas bij terugkomst. Ook hij vond het naar verluidt vreemd dat de fotograaf hen gelijk gevonden had.

Monique tipte fotograaf

André kwam algauw tot een rare conclusie. Yvonne Coldeweijer weet hoe de vork aan de steel zit. “Van een spion dichtbij André heb ik vernomen dat hij op dit moment nogal pissed is op Monique. Hij verdenkt haar er namelijk van dat zij de fotograaf en journalist van de Privé zelf heeft getipt om naar het hotel in Florida te komen en hen te snipen bij het zwembad.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder