Connect with us

Nieuwste

Monique tipte zelf fotograaf om kiekjes van liefdesverzoening met André te maken

André Hazes

De Hazes-soap kabbelt maar verder. Deze week kwamen er intieme kiekjes van André Hazes en Monique Westenberg aan het licht. Maar hoe kon de fotograaf weten in welk hotel het stelletje verbleef? Wellicht tipte Monique de fotograaf gewoon zelf.

De voorbije weken genoten André en Monique van een vakantie in Amerika om dichter tot elkaar te komen. Een fotograaf kon de knuffel, de verliefde blikken en een kus op de gevoelige plaat vastleggen. Weekblad Privé publiceerde de foto’s, die moeten bewijzen dat ze weer gewoon samen zijn.

Orlando

Maar hoe kon de Privé weten in welk hotel ze verbleven? Het was wel bekend dat André en Monique met hun zoontje attractieparken in Orlando bezochten. Het was logisch dat ze in de buurt van zo’n park zouden verblijven.

Zonnebaden

Een fotograaf van Privé wist toch precies waar te zoeken. Algauw is het koppel dan gespot tijdens een dagje zonnebaden. André wist zogezegd van niets en ontdekte het bestaan van de foto’s pas bij terugkomst. Ook hij vond het naar verluidt vreemd dat de fotograaf hen gelijk gevonden had.

Monique tipte fotograaf

André kwam algauw tot een rare conclusie. Yvonne Coldeweijer weet hoe de vork aan de steel zit. “Van een spion dichtbij André heb ik vernomen dat hij op dit moment nogal pissed is op Monique. Hij verdenkt haar er namelijk van dat zij de fotograaf en journalist van de Privé zelf heeft getipt om naar het hotel in Florida te komen en hen te snipen bij het zwembad.”