Connect with us

Nieuwste

Monique Smit blaast droombruiloft af: ‘Van mij hoeft het niet meer’

Monique Smit

De droombruiloft van Monique Smit en Martijn was tot in de puntjes geregeld. Zelfs de locatie was al geregeld. Het koppel zou trouwen bij een meertje in Italië. Plotseling ziet Monique het allemaal niet meer zitten. “Mijn prioriteit ligt nu helemaal bij mijn werk.”

Monique Smit wilde altijd dolgraag trouwen met Martijn, de vader van haar twee kinderen. Ze wilde altijd dat haar kinderen oud genoeg waren om de bruiloft bewust te kunnen meebeleven. Toch gaf ze aan Martijn aan dat ze ook niet te lang wilde wachten.

Monique zegt alles af

Martijn had de hints begrepen, dus kozen ze alvast een locatie om te trouwen. Het koppel ging trouwen in Italië, bij een meertje waar hij vroeger met zijn ouders op vakantie ging. Maar nu lijkt alles veranderd te zijn, want Monique ziet het niet meer zitten.

In Story legt ze uit: “Ik zal het maar eerlijk zeggen: ik ben erop teruggekomen. Van mij hoeft er niet meer zo nodig getrouwd te worden. We hebben net twee jaar corona achter de rug waarin helemaal niets kon. Nu dat voorbij is, wil ik echt weer volop knallen wat betreft mijn werk. Mijn prioriteit ligt nu helemaal daar.”

Ook geen derde kindje

Verder gaf Monique altijd aan dat ze nog een derde kindje wilde. Ook dat lijkt ze nu niet meer te willen. “Ik heb de laatste twee jaar heel veel tijd gehad om na te denken en ben tot andere inzichten gekomen. Het klopt dat ik eerder zei dat ik absoluut een derde wilde. Nu komt het echter absoluut niet uit.”

Maar er speelt meer dan alleen maar carrière. “Daarnaast denk ik er nu anders over. Die jongste van mij is echt een clown, daar heb ik mijn handen vol aan. Daarbij ben ik al gezegend met twee gezonde kinderen en misschien moet je daar wel gewoon tevreden mee zijn.”