Connect with us

Nieuwste

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes toch weer samen gespot

Kleine

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes zijn gezien op dezelfde bruiloft. Vanwege het contactverbod zou je denken dat ze allebei op een ander ogenblik aanwezig waren. Een gast bevestigt echter dat ze er wel degelijk tegelijk waren en elkaar tegen het lijf liepen.

Na de mishandeling is er geen contact meer geweest tussen Lil’ Kleine en Jaimie. De rechtbank legde immers een contactverbod op aan de rapper.

Dat weerhield hen er niet van om samen aanwezig te zijn op het trouwfeest van Vincent van Trier en Cilem Tunc. De bruiloft duurde maar liefst drie dagen. Het feest begon dinsdag met een cocktailparty. Gisteren was er dan een groot dansfeest dat tot in de vroege uurtjes duurde. Vandaag is er een enorm katerontbijt.

Jaimie de laan uitgestuurd

Aanvankelijk werd vermoed dat Jaimie en Lil’ Kleine op afzonderlijke momenten zouden langskomen. Een gast zegt dat ze elkaar toch tegen het lijf liepen. Daarom moest een van de twee vertrekken. De gast onthult: “Jaimie werd weggestuurd van de bruiloft gisteren. Ze waren er op hetzelfde moment. Ik was daar.”

Jaimie moest wellicht vertrekken omdat Lil’ Kleine optrad op het huwelijksfeest. Dat is dan het eerste optreden van de rapper sinds de mishandeling van zijn verloofde.