-

Nieuwste

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes toch weer samen gespot

Kleine

Lil’ Kleine en Jaimie Vaes zijn gezien op dezelfde bruiloft. Vanwege het contactverbod zou je denken dat ze allebei op een ander ogenblik aanwezig waren. Een gast bevestigt echter dat ze er wel degelijk tegelijk waren en elkaar tegen het lijf liepen.

Na de mishandeling is er geen contact meer geweest tussen Lil’ Kleine en Jaimie. De rechtbank legde immers een contactverbod op aan de rapper.

Dat weerhield hen er niet van om samen aanwezig te zijn op het trouwfeest van Vincent van Trier en Cilem Tunc. De bruiloft duurde maar liefst drie dagen. Het feest begon dinsdag met een cocktailparty. Gisteren was er dan een groot dansfeest dat tot in de vroege uurtjes duurde. Vandaag is er een enorm katerontbijt.

Jaimie de laan uitgestuurd

Aanvankelijk werd vermoed dat Jaimie en Lil’ Kleine op afzonderlijke momenten zouden langskomen. Een gast zegt dat ze elkaar toch tegen het lijf liepen. Daarom moest een van de twee vertrekken. De gast onthult: “Jaimie werd weggestuurd van de bruiloft gisteren. Ze waren er op hetzelfde moment. Ik was daar.”

Jaimie moest wellicht vertrekken omdat Lil’ Kleine optrad op het huwelijksfeest. Dat is dan het eerste optreden van de rapper sinds de mishandeling van zijn verloofde.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder