-

Nieuwste

Lil’ Kleine dumpt nieuw liefje voor ex van André Hazes

Lil' Kleine

Onlangs kwam aan het licht dat Lil’ Kleine een relatie heeft met Robin Singels. Ze leken het heel gezellig te hebben en zijn meerdere keren samen opgemerkt. Toch is de relatie verleden tijd, want nu is de rapper met een andere dame gezien. En de vrouw is een oude bekende.

Lil’ Kleine was afgelopen weekend in de flat van een vrouw. “Hij had zelfs zijn Porsche in de parkeergarage gezet op het vakje van de buurman. En de hele nacht laten staan. Dat valt natuurlijk op”, weet Yvonne Coldeweijer.

Ex van André Hazes

En die vrouw is geen onbekende. Het gaat namelijk om niemand minder dan Anne Rose, die kortstondig het liefje van André Hazes was. Het is overigens niet de eerste keer dat ze het gezellig hebben. Toen André nog met Sarah van Soelen was, is de rapper ook al gezien aan de zijde van Anne Rose. “Lil woonde toen tijdelijk in hotel Okura en Anne Rose ging daar regelmatig heen.”

Robin Rebound

Op dat moment kwam het niet tot een echte relatie, maar dat lijkt nu te zijn veranderd. Het liefdesleven van BN’ers kan heel grillig zijn. Onlangs was Lil’ Kleine nog samen met Robin Singels. “Robin de Rebound blijkt slechts een rebound te zijn”, oordeelt Yvonne.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder