Connect with us

Nieuwste

Lil’ Kleine dumpt nieuw liefje voor ex van André Hazes

Lil' Kleine

Onlangs kwam aan het licht dat Lil’ Kleine een relatie heeft met Robin Singels. Ze leken het heel gezellig te hebben en zijn meerdere keren samen opgemerkt. Toch is de relatie verleden tijd, want nu is de rapper met een andere dame gezien. En de vrouw is een oude bekende.

Lil’ Kleine was afgelopen weekend in de flat van een vrouw. “Hij had zelfs zijn Porsche in de parkeergarage gezet op het vakje van de buurman. En de hele nacht laten staan. Dat valt natuurlijk op”, weet Yvonne Coldeweijer.

Ex van André Hazes

En die vrouw is geen onbekende. Het gaat namelijk om niemand minder dan Anne Rose, die kortstondig het liefje van André Hazes was. Het is overigens niet de eerste keer dat ze het gezellig hebben. Toen André nog met Sarah van Soelen was, is de rapper ook al gezien aan de zijde van Anne Rose. “Lil woonde toen tijdelijk in hotel Okura en Anne Rose ging daar regelmatig heen.”

Robin Rebound

Op dat moment kwam het niet tot een echte relatie, maar dat lijkt nu te zijn veranderd. Het liefdesleven van BN’ers kan heel grillig zijn. Onlangs was Lil’ Kleine nog samen met Robin Singels. “Robin de Rebound blijkt slechts een rebound te zijn”, oordeelt Yvonne.