-

Nieuwste

Leontine Borsato met zware depressie opgenomen in kliniek

Leontine

Leontine Borsato is er nog altijd heel slecht aan toe. De voorbije tijd kreeg ze veel slecht nieuws te verwerken en daar lijdt ze zwaar onder. Zo zwaar dat ze in therapie is gegaan. BekendeBuren zag haar bij een kliniek in Amersfoort.

Het schandaal rond Marco Borsato heeft er bij Leontine zwaar ingehakt. Haar management verklaarde eerder dat zij en de kinderen heel aangeslagen en ontdaan zijn door de situatie.

Achternaam Borsato geband

Onlangs nam ze opnieuw afscheid van de achternaam Borsato. Dat bleek uit de nieuwe Instagramaccount van haar hondje Obi.

Een fan vroeg zich af: “Waarom heet Obi Ruiters, terwijl jullie allemaal Borsato heten?” Dochter Jada of Leontine zelf antwoordde: “Mama Leontine heeft officieel nu weer Leontine Ruiters.”

Kliniek

Hondje Obi maakt Leontine wellicht wel wat blijer, maar toch heeft ze professionele hulp nodig. BekendeBuren zag haar toen ze net van de therapie buitenkwam.

Ze is gezien bij een kliniek in Amersfoort gespecialiseerd in depressies en vermoeidheidsklachten. Daarnaast werken ze ook aan het verhogen van kracht en energie. Het zou om een alternatieve therapie gaan.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder