Connect with us

Nieuwste

Kijkers in shock door walgelijke video van Jinek: ‘Vastgebonden op massagetafel’

Jinek

Een oud fragment van de talkshow Jinek is nu trending op Twitter. Daarin doet oud-voetballer Sjaak Polak een onthulling waarvan kijkers walgen. Dat heeft vooral te maken met alle commotie rond het verhaal van Johan Derksen.

In het bewuste fragment vraagt Eva Jinek aan Sjaak om zijn verhaal te doen samen met Ricky van den Bergh over voetballer Anthony Ododai. Ze vonden de Ghanees met tape vast op een massagetafel. Daarna lieten ze een pittige balsem ‘Red Hot’ via zijn bilnaad naar zijn testikels druipen. Eva Jinek en het publiek vinden het allemaal heel hilarisch en lachen hartelijk.

Mensen zijn gedegouteerd en vinden dit veel erger dan het kaarsverhaal van Johan Derksen. Een Twitteraar vraagt zich af: “Is dit niet vele malen heftiger dan wat we in VI Vandaag hebben gezien?” Iemand anders vindt: “Wat een vreselijk verhaal.”

Johan Derksen lag vorige week zwaar onder vuur naar aanleiding van een verhaal over grensoverschrijdend gedrag. De moppersnor trok de stekker uit het programma nadat hij een storm van kritiek over zich heen kreeg.