-

Nieuwste

Kijkers in shock door walgelijke video van Jinek: ‘Vastgebonden op massagetafel’

Jinek

Een oud fragment van de talkshow Jinek is nu trending op Twitter. Daarin doet oud-voetballer Sjaak Polak een onthulling waarvan kijkers walgen. Dat heeft vooral te maken met alle commotie rond het verhaal van Johan Derksen.

In het bewuste fragment vraagt Eva Jinek aan Sjaak om zijn verhaal te doen samen met Ricky van den Bergh over voetballer Anthony Ododai. Ze vonden de Ghanees met tape vast op een massagetafel. Daarna lieten ze een pittige balsem ‘Red Hot’ via zijn bilnaad naar zijn testikels druipen. Eva Jinek en het publiek vinden het allemaal heel hilarisch en lachen hartelijk.

Mensen zijn gedegouteerd en vinden dit veel erger dan het kaarsverhaal van Johan Derksen. Een Twitteraar vraagt zich af: “Is dit niet vele malen heftiger dan wat we in VI Vandaag hebben gezien?” Iemand anders vindt: “Wat een vreselijk verhaal.”

Johan Derksen lag vorige week zwaar onder vuur naar aanleiding van een verhaal over grensoverschrijdend gedrag. De moppersnor trok de stekker uit het programma nadat hij een storm van kritiek over zich heen kreeg.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder