Connect with us

Nieuwste

Katja Schuurman en nieuwe liefde gaan voor volgende stap in relatie

Katja Schuurman

Katja Schuurman schreeuwt de liefde voor haar nieuwe vriend Niek van de daken. Nu zetten ze een belangrijke volgende stap in hun relatie.

Na de scheiding met Freek van Noortwijk had Katja het heel moeilijk. Ze besloot om een tijdje te stoppen met werken en zat maandenlang alleen maar te huilen.

Wie is Niek?

Weekblad Weekend zag haar onlangs samen met een onbekende man op een terras zitten. Katja moest snel toegeven: “Ja, dat is hem.” Ze vertelde dat ze zelfs vlinders in haar buik had.

Hoewel het nieuws nog maar een week bekend is, is de relatie heel serieus. Nadat de foto’s aan het licht kwamen, bleek het te gaan om Niek Schrijvershof.

Niek is een ondernemer afkomstig uit Pijnacker in de buurt van Rotterdam. Momenteel woont hij in Valencia, waar zijn familiebedrijf is gevestigd.

Ondanks het groot leeftijdsverschil – Niek is amper 29 en Katja 47 – staat dat hun relatie niet in de weg. Het koppel is al enkele weken aan het daten en nu zetten ze de volgende stap. “Ze zijn nu vijf weken samen en helemaal in love. Zelfs al de familie ontmoet!”, weet Yvonne Coldeweijer.