-

Nieuwste

Katja Schuurman en nieuwe liefde gaan voor volgende stap in relatie

Katja Schuurman

Katja Schuurman schreeuwt de liefde voor haar nieuwe vriend Niek van de daken. Nu zetten ze een belangrijke volgende stap in hun relatie.

Na de scheiding met Freek van Noortwijk had Katja het heel moeilijk. Ze besloot om een tijdje te stoppen met werken en zat maandenlang alleen maar te huilen.

Wie is Niek?

Weekblad Weekend zag haar onlangs samen met een onbekende man op een terras zitten. Katja moest snel toegeven: “Ja, dat is hem.” Ze vertelde dat ze zelfs vlinders in haar buik had.

Hoewel het nieuws nog maar een week bekend is, is de relatie heel serieus. Nadat de foto’s aan het licht kwamen, bleek het te gaan om Niek Schrijvershof.

Niek is een ondernemer afkomstig uit Pijnacker in de buurt van Rotterdam. Momenteel woont hij in Valencia, waar zijn familiebedrijf is gevestigd.

Ondanks het groot leeftijdsverschil – Niek is amper 29 en Katja 47 – staat dat hun relatie niet in de weg. Het koppel is al enkele weken aan het daten en nu zetten ze de volgende stap. “Ze zijn nu vijf weken samen en helemaal in love. Zelfs al de familie ontmoet!”, weet Yvonne Coldeweijer.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder