Connect with us

Nieuwste

Johan Derksen toch weer in gesprek over doorstart Vandaag Inside

Johan Derksen

Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn toch weer met John de Mol aan het praten. Zondag zaten ze allemaal samen rond tafel. “Dus er is gewoon nog ruimte”, klinkt het.

Vandaag Inside is nu al ruim een week verleden tijd. Na de heisa over het kaarsverhaal van Johan Derksen besloot deze laatste om zelf de stekker uit het programma te trekken. Daarmee kwam een einde aan de populairste talkshow van Nederland. Aanvankelijk leek de breuk tussen de heren van VI en Talpa definitief, maar schijn bedriegt.

Toch weer in gesprek

René van der Gijp had eerder laten uitschijnen dat Talpa hun contracten gelijk heeft verscheurd en dat hij klaar is met Talpa-bons Paul Römer. Toch wordt er terug volop gepraat. Johan Derksen onthult aan De Telegraaf dat ze weer on speaking terms zijn. “Ik heb hem echt al weken proberen te bellen. Hij hield rust en dat hoorden we ook steeds, maar deze ochtend kreeg ik hem eindelijk te pakken”, vertelt verslaggever Jordi Versteegden.

Wat zei Johan

Johan was net zijn hond aan het uitlaten en had eigenlijk geen zin in een gesprek. Na enige aandringen kon Jordi toch uitgebreid met Derksen praten. Hij had zelfs groots nieuws: “Het belangrijkste wat er uit naar voren gekomen is, is dat hij gezegd heeft dat ze afgelopen zondag met z’n drieën op kantoor bij John de Mol een gesprek hebben gehad over de toekomst van Vandaag Inside.”

Hoop

Volgens Jordi is er goede hoop dat Vandaag Inside gewoon terugkomt. “Ik vroeg ook aan Johan: ‘Is dit dan een opening voor de toekomst?’ Nou, hij wilde daar niet heel veel over zeggen, maar ik kon aan zijn stem horen dat daar toch wel het een en ander besproken is wat goed gaat uitpakken.” Jordi vindt dat Johan gewoon ook thuishoort op de buis.

“Ik zei ook tegen hem: ‘Volgens mij ben jij gewoon hartstikke mediageil.’ Toen moest hij een beetje lachen geloof ik. Hij vindt het gewoon fantastisch en hij laat ook zien hoe je tv móet maken. Wat mij betreft, hè? Gewoon dat echte.”

Geruchten over overstap

Ondertussen gonst het ook van de geruchten over een eventuele overstap naar Amazon Prime. “Hij ontkent dat die gebeld hebben of dat ze daarmee in gesprek zijn. Het waren wat andere zenders, maar hij vond het wat lullig voor die zenders om dan te vertellen wie het waren. Misschien bij RTL bijvoorbeeld weer.”

Is het contract van de VI-heren met Talpa dan toch nog niet ontbonden? “Het is nog niet bevestigd dat zij daadwerkelijk vertrokken zijn bij Talpa, dus er is gewoon nog ruimte.”

Nieuwste

Gordon showt lijf na indrukwekkende transformatie

Gordon

Gordon bewijst nog maar eens dat de aanhouder altijd wint. Op amper 2 maanden tijd viel de zanger maar liefst 12 kilo af. En dat is goed te zien. De BN’er deelt de indrukwekkende transformatie op zijn Instagram.

Gordon vertelt: “Je gelooft het niet, maar het is toch echt gebeurd. Ik ben gewoon 11,5 kilo afgevallen In twee maanden tijd. Ja ik vind het ongelofelijk. En ik had het helemaal niet verwacht.”

Hoe deed hij dit?

De presentator onthult ook hoe hij daarin slaagde. “Heel veel mensen vragen mij in dm hoe ik dit heb gedaan, maar het is echt niet iets van de afgelopen twee maanden ofzo. Eigenlijk sinds vorig jaar al begonnen om het roer om te gooien qua eten enzo. Het allerbelangrijkste is voeding, dat is echt het belangrijkste. Dat is 70 procent. Geen koolhydraten, althans bijna geen koolhydraten. Rust, reinheid en regelmaat. Dat zijn de keywoorden die de sleutel zijn tot het succes.”

Gordon vervolgt: “Ik heb mezelf enorm tekort gedaan en heb hier in Dubai dan eindelijk mijn rust en draai gevonden. Het is nooit te laat en dat wil ik graag doorgeven aan iedereen die net als ik het toch echt niet meer zagen zitten om het roer om te gooien. Nu de balans houden en vasthouden! Je kan het ! #selflove.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees verder

Nieuwste

Manuëla Kemp stomdronken op de radio

Manuela Kemp

Na een bizar moment tijdens haar radioshow zorgt Manuëla al enkele weken voor de nodige onrust. Ze kwam niet meer uit haar woorden en kwam heel verward over. Insiders melden nu dat ze dronken was.

Kemp is een echt radiomonument met programma’s als De Vrienden van Amstel Live en Eigen Huis & Tuin. Nu zit ze al vier jaar bij Omroep Max, waar ze een duo vormt met Henkjan Smits.

Een maand terug kwam er een einde aan haar uitzendingen. Op 22 april raakte ze niet uit haar woorden en kwam verward over. Het leek wel alsof ze te diep in het glas had gekeken. Henkjan liet toen weten dat Kemp ziek was en naar huis moest gaan. Daarna heeft ze geen show meer gepresenteerd. “Het is onduidelijk welke oorzaak ten grondslag lag aan het feit dat Manuela wat verward klonk”, klonk het namens een woordvoerder.

Dronken

Een insider onthult dat de reden voor de hand lag. “Insiders melden aan Spreekbuis.nl dat NPO Radio 5 presentatrice Manuëla Kemp vier weken geleden dronken te horen was tijdens haar programma voor Omroep Max om 18u.”

Bronnen melden dat ze eerder al dronken in de studio zat. Spreekbuis weet dat de presentatrice daar eerder al op aangesproken is.

Lees verder

Nieuwste

Beelden: Dit is de enige persoon die Marco Borsato niet laat vallen

Leontine Borsato

Het gaat heel slecht met Marco Borsato. Een goede vriend onthult dat de zanger een gelaten indruk achterlaat en er tien jaar ouder uitziet. Marco krijgt voor het overige echter weinig steun. De meeste vrienden lieten hem vallen als een baksteen. Leontine wil ook geen contact meer met hem. Toch is er nog een persoon die nog achter hem staat.

Een goede vriend deed onlangs een boekje open over de huidige situatie van de zanger. “Hij is tien jaar ouder geworden en maakt een gelaten indruk. Zijn ogen staan mat en de grijze haren nemen toe.”

Marco is eenzamer dan ooit. Ook Leontine wil niet meer met hem praten. “Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn. Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van…”

Steun van één persoon

Gelukkig is er nog een persoon die hem wel blijft steunen. De enige momenten dat Marco buiten komt, is dat om naar zijn moeder Mary te gaan. Nu circuleren er ook foto’s van zo’n bezoekje.

Mary lost wel niets over de aantijgingen aan het adres van Marco. Over zijn vreemdgaan zei ze eerder: “Ik zag dat hij er slecht aan toe was. Uiteindelijk heeft hij me verteld wat er was gebeurd. Ik heb Marco nooit veroordeeld. Waar twee kijven, hebben twee schuld. Daarvan ben ik overtuigd.”

Lees verder

Trending