Connect with us

Nieuwste

Johan Derksen antwoordt op kaarsrel met alleszeggende muziek

Johan Derksen

Na zijn spraakmakende vertrek bij Vandaag Inside was Johan Derksen zondagavond weer gewoon op de radio te horen.

Johan Derksen presenteerde zondagavond het programma Muziek voor volwassenen op de radiozender Arrow Bluesbox Radio. Tijdens de uitzending zweeg Derksen in alle talen over de heisa van de voorbije dagen. In plaats daarvan liet hij de muziek voor zich spreken. Hij begon de show met het veelzeggende nummer van Ray Charles en Norah Jones: Here We Go Again.

Niet cancellen

De radiozender besloot, in tegenstelling tot talrijke anderen, om Derksen niet te bannen. De eigenaar van de zender vindt het ronduit belachelijk hoe Johan nu behandeld wordt.

“Het cancelen door een klein groepje, de media en radiozenders die er blind achteraan hollen. Het heeft allemaal niets met elkaar te maken. Nu zijn we zover dat er een mooi programma van de buis is, en een man die ontzettend veel heeft betekend voor goede Nederlandse muziek door iedereen wordt weggestuurd. Nou, door ons niet”, klonk het.