Connect with us

Nieuwste

Gerard Joling is klaar met heks Sigrid Kaag: ‘Pak je bezem en vlieg weg’

Gerard Joling

Gerard Joling heeft zwaar uitgehaald naar Sigrid Kaag. Bij Humberto Tan noemde de zanger haar een heks. Dat vond de presentator een brug te ver. “Gerard Joling, dat kun je niet zeggen.”

Toen de MeToo-kwesties bij D66 aan bod kwamen en de manier waarop Kaag dit aanpakte, sloeg de sfeer plotseling om. Geer zegt helemaal klaar te zijn met Kaag.

Gerard zei: “Die is sowieso al over de houdbaarheidsdatum heen naar mijn mening. Ik zou zeggen: die bezem pakken en vlieg een tijdje weg.” Humberto vindt dit te ver gaan en grijpt kordaat in. “Gerard Joling, dat kun je niet zeggen.” Maar de zanger wil er niets van weten. “Moet ik het terugnemen? Want dat doe ik niet. Absoluut niet! Ik vond het een enige opmerking trouwens. Als het een goede bezem is, dan kan hij niet ver genoeg, maar dat terzijde.”

Humberto laat het niet zomaar passeren. “Je noemt haar niet eens een vrouw, maar een heks.” Gerard is niet te vermurwen: “Als ik denk: ik hoor wat of ik weet wat, dan geef ik gas, en als ik denk: ik kan beter m’n mond houden… Dat had ik misschien ook beter kunnen doen! Maar het vloog er al uit!”