Connect with us

Nieuwste

Gerard Joling in de bres voor Johan Derksen: ‘Held!’

Gerard Joling

Het is na een week nog altijd het gespreksonderwerp van de dag: het vertrek van Johan Derksen bij Vandaag Inside. Wilfred Genee en René van der Gijp toonden zich solidair en dat betekende gelijk het einde van het razend populaire programma. Ook Gerard Joling is er het hart van in.

Gerard was een graag geziene gast in de talkshow. Deze week waren er nog geruchten over een doorstart van Vandaag Inside, maar Johan Derksen sluit definitief de deur. De zanger vindt dat heel jammer.

Gerard was te gast bij Beau, waar hij zijn mening gaf over de talkshow. “Ik vind het heerlijk”, zegt hij over VI. Hij vindt dan ook dat Johan moet terugkomen. “Wilfred is een soort aangever. Dan duiken ze er allebei in en dan gaat Johan soms net een stapje te ver. Ja, ik word daar blij van.”

Derksen is een held

Gerard vervolgt: “Ik heb al tien keer in hun programma mogen zijn. Het was altijd wel een snufje ordinair en daar deed ik zelf ook aan mee. Maar ik vind absoluut dat hij terug moet komen, want ik vind hem een held als je zoveel durft te noemen en te zeggen.”