Connect with us

Nieuwste

George Clooney verhuist naar dit Nederlands stadje

George Clooney

Volgens de inwoners van Voorburg krijgen ze er binnenkort een wereldberoemde Hollywood-ster als buurman bij. Niemand minder dan George Clooney komt in het stadje wonen. Hij zou daar een buitenhuis voor een slordige 2,6 miljoen euro hebben gekocht.

Enkele inwoners merkten George en zijn vrouw Amal al op in Voorburg. De inwoners beweren dat hij naar de bakker en de kapper ging. Sommigen zijn er rotsvast van overtuigd dat hij het was, maar anderen zijn sceptisch. “Deze straat is de grootste en duurste die wij hebben. Maar zij willen toch zeker een enorm huis met een zwembad?”, merkt iemand nuchter op. Maar het buitenhuis dat Clooney kocht is 247 vierkante meter groot en de grond is nog eens 3.830 vierkante meter. Best enorm dus.

Waar rook is, is vuur

Een andere inwoner onthult: “Wij kwamen hier in de Albert Heijn ook de dochter van Poetin tegen, dus waarom zou dit niet waar zijn?” Ook een retailmedewerker weet het wel zeker. “Waar rook is, is vuur. Ze kunnen toch ook in Wassenaar of in het Haagse Statenkwartier gaan wonen? Ik ben er heilig van overtuigd dat zij het écht zijn, hoor.”

Het is niet duidelijk wanneer George Clooney daadwerkelijk naar Voorburg verhuisd. De huidige eigenaar bevestigt alvast dat de acteur inderdaad de nieuwe bewoner is.