Connect with us

Nieuwste

En daar is de zomer: dit weekend wordt het echt tropisch warm

strand

Komende week kondigt zich aan als een zomerse week. We krijgen dan zelfs dagelijkse temperaturen boven de 20 graden. Zuidelijk stijgt het kwik mogelijk naar 25 graden. Er zijn ook nog wel wat wolkenvelden. Weeronline sluit een flinke onweersbui niet uit.

Vanaf morgen lopen de temperaturen snel op. Zaterdag is het heel zonnig en lokaal stijgt de temperatuur tot 20 à 25 graden. Zondag wordt het dan nog warmer, met in het binnenland temperaturen tot 28 graden. Op de stranden is het lekker luieren, want daar krijgen we een temperatuur van ongeveer 23 graden.

Ook na het weekend blijft het warm. Later in de week halen we misschien zelfs 30 graden. In het begin van de week moeten we rekening houden met een bui hier en daar.

Insmeren is de boodschap, want de zonkracht is 6. Bij deze uv-straling kan een onbeschermde huid binnen de 15 tot 30 minuten verbranden.