Connect with us

Nieuwste

Drama voor Johan Derksen: bluestournee dan toch compleet geschrapt

Johan Derksen

De bluestournee van Johan Derksen is dan toch compleet geschrapt. Agentschap AT Next had na de kaarsrel al besloten om de samenwerking met Derksen stop te zetten, maar de show zou wel nog doorgaan. Nu is de hele tournee in samenspraak met de band toch geannuleerd.

Het agentschap had eerder laten weten dat ze de toekomst van de samenwerking zouden laten afhangen van de excuses van Johan. Omdat Johan zijn excuses weigerde aan te bieden, is de samenwerking dan stopgezet.

Derksen kwam zwaar onder vuur te liggen naar aanleiding van zijn inmiddels beroemde kaarsverhaal. Eerst vertelde Johan dat hij een bewusteloze vrouw met een kaars had gepenetreerd. Later klonk het dat er van penetratie geen sprake was. Daarop ontstond een storm van kritiek en talrijke partijen zegden de samenwerking met Derksen op. De voetbalanalist trok uiteindelijk zelf de stekker uit Vandaag Inside.