-

Nieuwste

Dit is de plek waar prinses Amalia verblijft in Madrid

prinses Amalia

Donderdag vertrok prinses Amalia naar Madrid. Daar is ze ondertussen ook gespot door de Spaanse media. De prinses is gezien terwijl ze met koffers sjouwde. Wellicht was Amalia onderweg naar haar verblijf in deze straat.

De kroonprinses trok er enkele dagen op uit in Madrid. Het Spaanse magazine Diez Minutos spotte haar toen ze van de luchthaven kwam.

Het Spaanse blad meldt: “De prinses, gekleed in een jeugdige broek en een wit met fuchsia blazer en witte gympen, stapte, vergezeld van een jonge vrouw en beveiligingspersoneel, uit een auto met getinte ruiten.” De prinses is gezien in de Velázquez-straat. Vermoedelijk bevindt haar verblijf zich dus in deze straat.

Romantische trip

Eerder werd gedacht dat ze een romantisch uitje beleeft met haar Duitse vriend Isebrand Kaldewei. Amalia was echter in het gezelschap van een jonge vrouw, dus het zou ook een vriendinnentrip kunnen zijn.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder