Connect with us

Nieuwste

Dit is de plek waar prinses Amalia verblijft in Madrid

prinses Amalia

Donderdag vertrok prinses Amalia naar Madrid. Daar is ze ondertussen ook gespot door de Spaanse media. De prinses is gezien terwijl ze met koffers sjouwde. Wellicht was Amalia onderweg naar haar verblijf in deze straat.

De kroonprinses trok er enkele dagen op uit in Madrid. Het Spaanse magazine Diez Minutos spotte haar toen ze van de luchthaven kwam.

Het Spaanse blad meldt: “De prinses, gekleed in een jeugdige broek en een wit met fuchsia blazer en witte gympen, stapte, vergezeld van een jonge vrouw en beveiligingspersoneel, uit een auto met getinte ruiten.” De prinses is gezien in de Velázquez-straat. Vermoedelijk bevindt haar verblijf zich dus in deze straat.

Romantische trip

Eerder werd gedacht dat ze een romantisch uitje beleeft met haar Duitse vriend Isebrand Kaldewei. Amalia was echter in het gezelschap van een jonge vrouw, dus het zou ook een vriendinnentrip kunnen zijn.