-

Nieuwste

Derksen kotst op Jinek: ‘Smerig mens als je zoiets flikt’

Johan Derksen

In Vandaag Inside is Eva Jinek op een meedogenloze manier door de mangel gehaald. Johan Derksen noemt haar onomwonden een oncollegiaal loeder. “Dan ben je toch een eng mens als je zoiets doet?”, vroeg hij zich hardop af.

In de 48 uur durende mediarel rond het kaarsverhaal van Johan Derksen, die uiteindelijk leidde tot het stopzetten van Vandaag Inside, speelde Jinek een cruciale rol. Als enige talkshowhost ijverde ze voor een kijkers- en adverteerdersboycot van de talkshow. Maar mensen noemden haar een hypocriete, omdat ze twee jaar terug zelf lachte met een heftig aanrandingsverhaal.

Oncollegiaal

Johan Derksen liet tijdens de aflevering van maandag al zijn middelvinger zien aan de collega’s van andere talkshows. Nu gaat hij helemaal los op Jinek. Derksen stak van wal: “Ik wil even tijd hebben om die Jinek even de oren te wassen. Die mevrouw komt me werkelijk m’n strot uit. Ik heb nog nooit zo’n oncollegiaal loeder gezien.”

De voetbalanalist legt uit: “Een redactielid van ons was samen met Eus aanwezig bij de laatste uitzending van Jinek. Dat was op vrijdagavond. Toen waren wij net gestopt.”

Eva dronken?

Na de seizoensfinale met Samantha Steenwijk hadden ze een feestje in de studio. “Jinek gooit na de uitzending altijd wat pils naar binnen, die is op het toneel gesprongen en heeft daar staan dansen en schreeuwen in de microfoon van: ‘Wij hebben dat Vandaag Inside toch maar mooi van de buis gekregen!”

Johan walgt van de actie. “Dat soort kreten. Dan denk ik: ja, dan ben je toch een eng mens als je zoiets doet?”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder