Connect with us

Nieuwste

Derksen kotst op Jinek: ‘Smerig mens als je zoiets flikt’

Johan Derksen

In Vandaag Inside is Eva Jinek op een meedogenloze manier door de mangel gehaald. Johan Derksen noemt haar onomwonden een oncollegiaal loeder. “Dan ben je toch een eng mens als je zoiets doet?”, vroeg hij zich hardop af.

In de 48 uur durende mediarel rond het kaarsverhaal van Johan Derksen, die uiteindelijk leidde tot het stopzetten van Vandaag Inside, speelde Jinek een cruciale rol. Als enige talkshowhost ijverde ze voor een kijkers- en adverteerdersboycot van de talkshow. Maar mensen noemden haar een hypocriete, omdat ze twee jaar terug zelf lachte met een heftig aanrandingsverhaal.

Oncollegiaal

Johan Derksen liet tijdens de aflevering van maandag al zijn middelvinger zien aan de collega’s van andere talkshows. Nu gaat hij helemaal los op Jinek. Derksen stak van wal: “Ik wil even tijd hebben om die Jinek even de oren te wassen. Die mevrouw komt me werkelijk m’n strot uit. Ik heb nog nooit zo’n oncollegiaal loeder gezien.”

De voetbalanalist legt uit: “Een redactielid van ons was samen met Eus aanwezig bij de laatste uitzending van Jinek. Dat was op vrijdagavond. Toen waren wij net gestopt.”

Eva dronken?

Na de seizoensfinale met Samantha Steenwijk hadden ze een feestje in de studio. “Jinek gooit na de uitzending altijd wat pils naar binnen, die is op het toneel gesprongen en heeft daar staan dansen en schreeuwen in de microfoon van: ‘Wij hebben dat Vandaag Inside toch maar mooi van de buis gekregen!”

Johan walgt van de actie. “Dat soort kreten. Dan denk ik: ja, dan ben je toch een eng mens als je zoiets doet?”

Economie

Heftig: Sarah van Soelen heeft weer een bizar uiterlijk

Een paar weken geleden was de opening van de Harbour Club in Amsterdam waar Hans Klok zou optreden. Zowel Rachel als Sarah van Soelen gingen daar naar toe.

Rachel ging op de rode loper doodleuk naast Sarah staan om samen gefotografeerd te worden. Terwijl Andre duidelijk heeft laten weten geen contact meer met Sarah van Soelen te willen.

Maar goed Sarah wilde ook nog wel even de camera’s van RTL Boulevard en Shownieuws te woord staan en dat had ze beter niet kunnen doen. Sarah wordt namelijk op Twitter compleet afgekraakt om haar bizarre uiterlijk.

Maar goed het kan blijkbaar nog veel gekker, want moet je even kijken wat Sarah met haar wenkbrauwen heeft gedaan op de onderstaande foto om nog maar te zwijgen over haar mega lippen.

Lees verder

Economie

“Nieuwe trieste tegenslag voor zanger Frans Bauer: Lijdt aan kanker”

Enkele maanden na het herseninfarct van Mariska (46) heeft de familie Bauer weer zorgen om een ziek familielid. Dorus, de broer van Frans (48), lijdt aan kanker. Dat vertelt de zanger woensdag in ‘De Telegraaf’.

Fans van Frans kennen Dorus uit de diverse realityshows rond de familie. Ook runt de 54-jarige normaliter de fankraam bij concerten van zijn zes jaar jongere broertje. Volgens Frans heeft Dorus een goede prognose, maar wacht de familie nog op nieuws over een datum waarop hij geopereerd kan worden. Aan welke vorm van kanker Dorus Bauer lijdt, is niet bekend.

Begin januari werd Frans’ echtgenote Mariska getroffen door een herseninfarct. “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen”, aldus Frans in de krant. “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op. Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”

Lees verder

Nieuwste

Jongen met Gucci petje neemt Nederlandse klasgenoot te grazen omdat hij te ”stoer” doet. Jongen breekt neus.

Dit filmpje gaat als een lopend vuurtje rond. Op de beelden is te zien hoe iemand zijn excuses moet bieden omdat hij stoer gedaan zou hebben. Bekijk de beelden helemaal onderaan.

Echter laat hij het daar niet bij en neemt hij hem nog flink te grazen.

Alleen is het niet zo slim om die beelden vervolgens weer te gaan delen met je kop vol in beeld. Bekijk de beelden hieronder:

Lees verder
Advertisement

Trending