Connect with us

Nieuwste

Derksen kotst op Jinek: ‘Smerig mens als je zoiets flikt’

Johan Derksen

In Vandaag Inside is Eva Jinek op een meedogenloze manier door de mangel gehaald. Johan Derksen noemt haar onomwonden een oncollegiaal loeder. “Dan ben je toch een eng mens als je zoiets doet?”, vroeg hij zich hardop af.

In de 48 uur durende mediarel rond het kaarsverhaal van Johan Derksen, die uiteindelijk leidde tot het stopzetten van Vandaag Inside, speelde Jinek een cruciale rol. Als enige talkshowhost ijverde ze voor een kijkers- en adverteerdersboycot van de talkshow. Maar mensen noemden haar een hypocriete, omdat ze twee jaar terug zelf lachte met een heftig aanrandingsverhaal.

Oncollegiaal

Johan Derksen liet tijdens de aflevering van maandag al zijn middelvinger zien aan de collega’s van andere talkshows. Nu gaat hij helemaal los op Jinek. Derksen stak van wal: “Ik wil even tijd hebben om die Jinek even de oren te wassen. Die mevrouw komt me werkelijk m’n strot uit. Ik heb nog nooit zo’n oncollegiaal loeder gezien.”

De voetbalanalist legt uit: “Een redactielid van ons was samen met Eus aanwezig bij de laatste uitzending van Jinek. Dat was op vrijdagavond. Toen waren wij net gestopt.”

Eva dronken?

Na de seizoensfinale met Samantha Steenwijk hadden ze een feestje in de studio. “Jinek gooit na de uitzending altijd wat pils naar binnen, die is op het toneel gesprongen en heeft daar staan dansen en schreeuwen in de microfoon van: ‘Wij hebben dat Vandaag Inside toch maar mooi van de buis gekregen!”

Johan walgt van de actie. “Dat soort kreten. Dan denk ik: ja, dan ben je toch een eng mens als je zoiets doet?”