Connect with us

Nieuwste

Beelden: Zoon Nikkie Plessen (7) bestuurt privéjet

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen geniet momenteel van een vakantie op Ibiza. Op Instagram postte ze een foto van hoe haar zevenjarige zoon een privéjet bestuurt. Daardoor ligt de modeontwerpster zwaar onder vuur.

Luchtvaartspecialist Menno Swart post een screenshot van het kiekje dat Nikkie op haar Instagram Stories plaatste. “Levensgevaarlijk”, klinkt het. “Ruben Bontekoe (echtgenoot Nikkie Plessen) laat zijn zoontje Alain een CitationJet CJ3 besturen Het kan fout aflopen, zoals in 1994. Rus liet zoon sturen, die schakelde auto-piloot uit en Airbus crashte.”

Gebeurde al vaker

Het is overigens niet de eerste keer dat Nikkie haar zoontje een vliegtuig laat besturen. Twee jaar terug, doen Alain amper vijf was, postte ze een gelijkaardig kiekje. Ook deze foto post Menno ter herinnering op zijn Twitter. “Hoeveel ‘vlieguren’ heeft Alain, de zoon van Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen? Twee jaar geleden mocht hij van zijn vader ook al de CJ3 besturen. Levensgevaarlijk! Wat doen we met Ruben? Brevet afpakken?”

Nikkie is boos

Nikkie kan niet lachen om de kritiek en blokkeert Menno meteen op Instagram. “Update: Nikkie Plessen is boos! Ze heeft mij geblokt op Instagram”, laat de luchtvaartspecialist weten.