-

Nieuwste

Beelden: Zoon Nikkie Plessen (7) bestuurt privéjet

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen geniet momenteel van een vakantie op Ibiza. Op Instagram postte ze een foto van hoe haar zevenjarige zoon een privéjet bestuurt. Daardoor ligt de modeontwerpster zwaar onder vuur.

Luchtvaartspecialist Menno Swart post een screenshot van het kiekje dat Nikkie op haar Instagram Stories plaatste. “Levensgevaarlijk”, klinkt het. “Ruben Bontekoe (echtgenoot Nikkie Plessen) laat zijn zoontje Alain een CitationJet CJ3 besturen Het kan fout aflopen, zoals in 1994. Rus liet zoon sturen, die schakelde auto-piloot uit en Airbus crashte.”

Gebeurde al vaker

Het is overigens niet de eerste keer dat Nikkie haar zoontje een vliegtuig laat besturen. Twee jaar terug, doen Alain amper vijf was, postte ze een gelijkaardig kiekje. Ook deze foto post Menno ter herinnering op zijn Twitter. “Hoeveel ‘vlieguren’ heeft Alain, de zoon van Ruben Bontekoe en Nikkie Plessen? Twee jaar geleden mocht hij van zijn vader ook al de CJ3 besturen. Levensgevaarlijk! Wat doen we met Ruben? Brevet afpakken?”

Nikkie is boos

Nikkie kan niet lachen om de kritiek en blokkeert Menno meteen op Instagram. “Update: Nikkie Plessen is boos! Ze heeft mij geblokt op Instagram”, laat de luchtvaartspecialist weten.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder