-

Nieuwste

Beelden: Yolanthe Cabau en Jasmina hebben het heel gezellig samen

Yolanthe en Jasmina

Afgelopen weekend waren Yolanthe Cabau en Jasmina weer herenigd. Hoewel Yolanthe altijd ontkende dat ze een relatie hebben, post Jasmina enkele bizarre berichten op haar Instagram. Hebben de twee dan toch iets?

Enige tijd terug vlogen de liefdesverklaringen tussen de twee over en weer. Maar de voorbije periode hebben ze elkaar niet te vaak gezien. Daarom werden de uitspraken van Yolanthe dat er niets is steeds logischer.

Yolanthe had wel aangegeven dat ze een relatie met een vrouw wel ziet zitten. “Ik heb ooit geëxperimenteerd met een meisje toen ik achttien was. Dat was hartstikke leuk en onschuldig. Maar ik werd niet verliefd op haar, dus bleef het daarbij en gingen we als vriendinnen verder. Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest, want ik kan niet in de toekomst kijken. Ik sta open voor wat het leven me op mijn pad brengt. En dat kan alles zijn.”

Rare berichten

Nu de twee weer samen zijn, lijkt er toch iets te spelen. Jasmina schrijft op haar Instagram: “Je werd beter toen je me ontmoette en dat is geen toeval.” De brunette deelt ook een kiekje van Los Angeles met de boodschap: “Schat ik ben thuis.”

Daarna deelt Jasmina ook nog een gezellige video met Yolanthe. De voorgaande berichten waren dus duidelijk voor Jolanthe.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder