Connect with us

Nieuwste

Acteur Jack Wouterse emigreert omdat hij Nederland een rotland vindt

Jack Wouterse

Zeven jaar terug vertrok Jack Wouterse met zijn vrouw naar Spanje en daar heeft hij hoegenaamd geen spijt van. De acteur, die meespeelde in onder meer Vet Hard, All Stars en Suzie Q, denkt er nog niet aan om terug te keren naar Nederland. “De kwaliteit van het leven is hier gewoon iets hoger”, klinkt het.

Wouterse komt eigenlijk alleen nog in Nederland om te werken. Hij zit liever op zijn berg in Spanje. De acteur legt uit: “Als ik er een tijdje niet ben geweest, heb ik wel weer zin om terug te gaan. Maar toch vooral vanwege het werk en mijn familie. Dat vond ik ook moeilijk aan die coronatijd: financieel was het natuurlijk een ramp, maar ik kwam er vooral achter dat ik het ontzettend fijn vind om te spelen.”

Rotland

Momenteel is Wouterse te zien in de nieuwe horrorfilm Moloch. “Ik ben altijd hongerig als ik terugga om te werken, maar ik vind Nederland wel een rotland geworden. Al dat gelul op internet en televisie, het is schreeuwerig, minder leuk. Ik mis het idealisme en de romantiek. Dat vind ik hier in Spanje meer. Hier nemen ze de tijd voor elkaar. En ze eten beter. De kwaliteit van leven is gewoon iets hoger dan in Nederland. Daar gaat alles snel.”