-

Nieuwste

Verwilderde Marc van der Linden vlucht in rolstoel Nederland uit

Marc van der Linden

Al maandenlang gonst het van de geruchten over Marc van der Linden. Hij zou aan drugs zitten en moest ook een nachtje in de cel brommen. Vandaag is hij gezien op Schiphol in een rolstoel. “Hij is zwaar vermagerd en verwilderd.”

Marc nam na geruchten over drugsgebruik plotseling ontslag bij RTL Boulevard. Roddelpraat beweert dat de royaltykenner ontslagen is en drugs als crystal meth en cocaïne gebruikt. Het programma meldt ook dat hij pikante feestjes houdt.

Nachtje in de cel

Daarna werd het enige tijd stil rond Marc van der Linden. Maar dan kwam Yvonne Coldeweijer met het nieuws dat hij een nachtje in de cel moest zitten vanwege afpersing en bedreiging. Het is echter nooit bevestigd of het echt om de royaltykenner ging. Feit is wel dat hij sindsdien van de aardbodem verdween.

Op de vlucht

Vandaag is Marc dan plotseling opgemerkt op Schiphol. “Ik werk op Schiphol, en Marc van der Linden werd door de check geduwd in een rolstoel”, onthult een bron aan Roddelpraat.

Het is niet geweten waarnaartoe de man trekt. Marc is duidelijk nog lang niet de oude. Volgens de bron zat Marc compleet onderuitgezakt in de rolstoel en was hij zwaar vermagerd en verwilderd. “Hij was helemaal grijs en had geen kleur meer op zijn gezicht.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder