Connect with us

Nieuwste

Verwilderde Marc van der Linden vlucht in rolstoel Nederland uit

Marc van der Linden

Al maandenlang gonst het van de geruchten over Marc van der Linden. Hij zou aan drugs zitten en moest ook een nachtje in de cel brommen. Vandaag is hij gezien op Schiphol in een rolstoel. “Hij is zwaar vermagerd en verwilderd.”

Marc nam na geruchten over drugsgebruik plotseling ontslag bij RTL Boulevard. Roddelpraat beweert dat de royaltykenner ontslagen is en drugs als crystal meth en cocaïne gebruikt. Het programma meldt ook dat hij pikante feestjes houdt.

Nachtje in de cel

Daarna werd het enige tijd stil rond Marc van der Linden. Maar dan kwam Yvonne Coldeweijer met het nieuws dat hij een nachtje in de cel moest zitten vanwege afpersing en bedreiging. Het is echter nooit bevestigd of het echt om de royaltykenner ging. Feit is wel dat hij sindsdien van de aardbodem verdween.

Op de vlucht

Vandaag is Marc dan plotseling opgemerkt op Schiphol. “Ik werk op Schiphol, en Marc van der Linden werd door de check geduwd in een rolstoel”, onthult een bron aan Roddelpraat.

Het is niet geweten waarnaartoe de man trekt. Marc is duidelijk nog lang niet de oude. Volgens de bron zat Marc compleet onderuitgezakt in de rolstoel en was hij zwaar vermagerd en verwilderd. “Hij was helemaal grijs en had geen kleur meer op zijn gezicht.”