Connect with us

Nieuwste

Verschrikkelijk nieuws voor zieke huishoudster Nadège

Nadège

Het slechte nieuws stapelt zich op voor de voormalige huishoudster van de Meilandjes, Nadège Coffinet. Eerder raakte bekend dat ze lijdt aan darmkanker. Nu blijkt dat ze ook een kwaadaardige tumor in haar keel heeft. Verder zijn er nog zware financiële problemen.

Nadège vertelt aan Weekend: “Ze vonden ook een tumor in mijn keel.” Vrijdag was ze in het ziekenhuis voor de uitslag van het onderzoek. Daar werd mij verteld dat het keelkanker is. Deze week moet ik terug naar het ziekenhuis, om donderdag geopereerd te worden.”

Hoewel de vooruitzichten niet rooskleurig zijn, blijft ze hopen dat het allemaal goed komt. “Ik denk niet aan de dood. Ik zal genezen.” De vrouw zegt dat ze zo sterk kan blijven door alle steun die ze krijgt. “Ik krijg veel vriendelijke berichten en kaarten, en ook cadeaus.”

Nog meer zorgen

Haar ziekte is niet het enige wat haar nu zorgen baart. “Ik heb grote financiële problemen omdat ik niet meer kan werken. Ik ontvang alleen sociale zekerheid van 13 euro per dag.” Daarmee kan ze amper boodschappen doen, en nog minder de rekeningen betalen. Daarom probeert ze niet te veel aan de toekomst te denken. “Hoe ik de toekomst zie? Ik weet het niet. Ik leef in het heden, dat is het beste.”