-

Nieuwste

Sonja Bakker is Nederland spuugzat en emigreert

Sonja Bakker

Sonja Bakker beschouwde zichzelf altijd als een echte familiemens. Maar na alle heisa van de voorbije maanden kiest ze voor zichzelf. Nu begint ze een nieuw leven op Ibiza, zonder haar twee oudste zoons. De kleine Bram, die ze kreeg met ex Jan Reus, gaat wel mee.

De mensen rondom Sonja zagen haar langzaam maar zeker veranderen van iemand die er altijd was voor haar familie, tot iemand die alleen nog maar oog had voor haar nieuwe vlam Barry. In Hoge Bomen onthult Sonja dat ze geen rust kregen en dat al hun handelingen werden uitvergroot. Ze vertelde haar oudste zoons Tristan (19) en Finn (17) dat ze wegwilde uit Nederland. De kinderen moesten dan maar bij hun vader, Koen Lenting, blijven.

Ibiza

Wanneer haar zoons hun moeder willen zien, moeten ze dus naar Ibiza vliegen. Halfbroertje Bram is wel mee vertrokken naar het feesteiland. Daardoor moest hij afscheid nemen van zijn school en vriendjes. En wat vindt vader Jan Reus hiervan? “Dat moeten jullie aan Sonja vragen. Ik heb niets te zeggen”, liet Jan aan Story weten. Sonja zelf wilde geen reactie geven.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder