Connect with us

Nieuwste

Sonja Bakker is Nederland spuugzat en emigreert

Sonja Bakker

Sonja Bakker beschouwde zichzelf altijd als een echte familiemens. Maar na alle heisa van de voorbije maanden kiest ze voor zichzelf. Nu begint ze een nieuw leven op Ibiza, zonder haar twee oudste zoons. De kleine Bram, die ze kreeg met ex Jan Reus, gaat wel mee.

De mensen rondom Sonja zagen haar langzaam maar zeker veranderen van iemand die er altijd was voor haar familie, tot iemand die alleen nog maar oog had voor haar nieuwe vlam Barry. In Hoge Bomen onthult Sonja dat ze geen rust kregen en dat al hun handelingen werden uitvergroot. Ze vertelde haar oudste zoons Tristan (19) en Finn (17) dat ze wegwilde uit Nederland. De kinderen moesten dan maar bij hun vader, Koen Lenting, blijven.

Ibiza

Wanneer haar zoons hun moeder willen zien, moeten ze dus naar Ibiza vliegen. Halfbroertje Bram is wel mee vertrokken naar het feesteiland. Daardoor moest hij afscheid nemen van zijn school en vriendjes. En wat vindt vader Jan Reus hiervan? “Dat moeten jullie aan Sonja vragen. Ik heb niets te zeggen”, liet Jan aan Story weten. Sonja zelf wilde geen reactie geven.