-

Nieuwste

Samantha de Jong hervallen: ‘Zwaar aan de drugs’

Samantha de Jong

Samantha de Jong heeft nog altijd een zwaar drugsprobleem. Recent is ze hervallen en daar deed ze heel wat mensen pijn mee.

Enkele jaren terug kwam aan het licht dat Samantha verslaafd was aan drugs. In 2018 raakte ze zelfs buiten bewustzijn na een overdosis. Ze is toen gevonden in haar huis in Scheveningen en met sirenes afgevoerd naar het ziekenhuis. Vervolgens herstelde ze in een afkickcentrum.

Hervallen

Samantha zou vorig jaar al eens hervallen zijn. Haar toenmalige lover Gelmore overleed aan de gevolgen van een hartstilstand. Daarna stortte ook Samantha in en werd opgenomen in het ziekenhuis. Buren weten dat er drugs in het spel waren.

Het is niet duidelijk of Samantha nu aan de drugs zit, maar huidige vriend Robbie zit regelmatig aan het spul. Enkele maanden geleden is hij opgepakt op verdenking van mishandeling, rijden onder invloed en heling. Een speekseltest wees uit dat hij verdovende middelen had genomen.

Pijn

Op Instagram bevestigt Samantha dat ze inderdaad hervallen is. “Ik heb heel veel mensen pijn gedaan. “Ondanks alles zijn jullie er wel voor me. Jullie hebben mijn ogen weer geopend en ben jullie dankbaar dat jullie mij weer een kans geven.” Gelukkig heeft ze zich kunnen herpakken. “Godzijdank heb ik de kracht weer terug gevonden en dat gaat zeker zo blijven met de juiste mensen om mij heen.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder