Connect with us

Nieuwste

Samantha de Jong hervallen: ‘Zwaar aan de drugs’

Samantha de Jong

Samantha de Jong heeft nog altijd een zwaar drugsprobleem. Recent is ze hervallen en daar deed ze heel wat mensen pijn mee.

Enkele jaren terug kwam aan het licht dat Samantha verslaafd was aan drugs. In 2018 raakte ze zelfs buiten bewustzijn na een overdosis. Ze is toen gevonden in haar huis in Scheveningen en met sirenes afgevoerd naar het ziekenhuis. Vervolgens herstelde ze in een afkickcentrum.

Hervallen

Samantha zou vorig jaar al eens hervallen zijn. Haar toenmalige lover Gelmore overleed aan de gevolgen van een hartstilstand. Daarna stortte ook Samantha in en werd opgenomen in het ziekenhuis. Buren weten dat er drugs in het spel waren.

Het is niet duidelijk of Samantha nu aan de drugs zit, maar huidige vriend Robbie zit regelmatig aan het spul. Enkele maanden geleden is hij opgepakt op verdenking van mishandeling, rijden onder invloed en heling. Een speekseltest wees uit dat hij verdovende middelen had genomen.

Pijn

Op Instagram bevestigt Samantha dat ze inderdaad hervallen is. “Ik heb heel veel mensen pijn gedaan. “Ondanks alles zijn jullie er wel voor me. Jullie hebben mijn ogen weer geopend en ben jullie dankbaar dat jullie mij weer een kans geven.” Gelukkig heeft ze zich kunnen herpakken. “Godzijdank heb ik de kracht weer terug gevonden en dat gaat zeker zo blijven met de juiste mensen om mij heen.”

Lees verder

Holland

Koningin Maxima komt met dramatisch nieuws over Amalia naar buiten

Koningin Máxima zal haar oudste dochter de komende twee jaar nog meer waarderen. Prinses Amalia woont de afgelopen jaren thuis, vertellen Máxima en Willem Alexander woensdag aan RTL Boulevard in Lahore, Pakistan.

Niet zo goed

Zij “vond het ook niet leuk”, vervolgde Máxima met EO’s Blauw Bloed. ‘Het is heel snel gegaan,’ zei de koningin. Máxima zei ’trots’ te zijn op Amalia, die ze een goede vriendin noemt.

Prinses Amalia

Pater Alexander had het hier moeilijker mee en wilde niet dat dit zou gebeuren. Aanstaande zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Een groot feest heeft ze niet, maar het wordt zeker gevierd, aldus de koningin. “We gaan veel zingen.

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder
Advertisement

Trending