Connect with us

Nieuwste

Samantha de Jong hervallen: ‘Zwaar aan de drugs’

Samantha de Jong

Samantha de Jong heeft nog altijd een zwaar drugsprobleem. Recent is ze hervallen en daar deed ze heel wat mensen pijn mee.

Enkele jaren terug kwam aan het licht dat Samantha verslaafd was aan drugs. In 2018 raakte ze zelfs buiten bewustzijn na een overdosis. Ze is toen gevonden in haar huis in Scheveningen en met sirenes afgevoerd naar het ziekenhuis. Vervolgens herstelde ze in een afkickcentrum.

Hervallen

Samantha zou vorig jaar al eens hervallen zijn. Haar toenmalige lover Gelmore overleed aan de gevolgen van een hartstilstand. Daarna stortte ook Samantha in en werd opgenomen in het ziekenhuis. Buren weten dat er drugs in het spel waren.

Het is niet duidelijk of Samantha nu aan de drugs zit, maar huidige vriend Robbie zit regelmatig aan het spul. Enkele maanden geleden is hij opgepakt op verdenking van mishandeling, rijden onder invloed en heling. Een speekseltest wees uit dat hij verdovende middelen had genomen.

Pijn

Op Instagram bevestigt Samantha dat ze inderdaad hervallen is. “Ik heb heel veel mensen pijn gedaan. “Ondanks alles zijn jullie er wel voor me. Jullie hebben mijn ogen weer geopend en ben jullie dankbaar dat jullie mij weer een kans geven.” Gelukkig heeft ze zich kunnen herpakken. “Godzijdank heb ik de kracht weer terug gevonden en dat gaat zeker zo blijven met de juiste mensen om mij heen.”