Connect with us

Nieuwste

RTL-kijkers ergeren zich dood aan nagellak Clarice Stenger

Clarice Stenger

Met haar gewaagde nagellak zorgt Clarice Stenger voor heel wat ergernis bij de kijkers van RTL Boulevard. De blondine zegt dat ze heel veel klachten krijgt van mensen die aangeven dat dit echt teveel afleidt.

Tegenwoordig moet iedere showrubriek een eigen televisieadvocaat hebben. Bij RTL Boulevard is dat Clarice Stenger. Zij verdedigt onder andere Glennis Grace. Ze wekt vooral irritatie op met haar nagellak.

Onzin

Clarice onthult: “De meeste opmerkingen gaan over mijn nagels, daar kunnen sommige kijkers zich echt over opwinden. Ze zouden afleiden. Zo’n onzin. Waarom mag je als jurist niet uitgesproken zijn? Waarom ben ik ergens te oud voor?”

(Lees verder onder de foto)

Ze is niet van plan om zich door het RTL-publiek te laten voorschrijven wat ze al of niet moet dragen. “Vorig jaar heb ik mijn hele oor nog volgeschoten met oorbellen, omdat ik dat mooi vind. Als ik een piercing op mijn 16e mag, mag dat toch ook op mijn 44e?!”

Ligt ze wakker van kritiek?

Clarice geeft aan dat ze haar slaap er niet voor zal laten. “Als ik kritiek krijg omdat ik iets heb gezegd wat inhoudelijk niet klopt, vind ik dat vervelend. Dat wil ik dan rechtzetten. Kritiek op mij als persoon vind ik niet leuk, maar raakt me niet. Ik reageer daar ook niet op.”