-

Nieuwste

René le Blanc ziet grootste droom in vervulling gaan

René le Blanc

René le Blanc ziet binnenkort zijn grootste droom in vervulling gaan. Tijdens een ontmoeting met zijn grote idool Engelbert Humperdinck vroeg René of ze samen een duet zouden kunnen opnemen. De wereldberoemde zanger had een verrassend antwoord in petto.

René was in de wolken toen hij een uitnodiging kreeg om de concerten van Engelbert in Nederland bij te wonen. Engelbert had dan ook nog eens de beste plekjes gereserveerd voor zijn Nederlandse vriend. “Na afloop ging ik met mijn vriendin Jolanda backstage en voor ik het doorhad, stond ik oog in oog met Engelbert”, vertelt de volkszanger.

Complimenten

De wereldster greep René stevig vast en ze gingen even samenzitten voor een drankje. René werd overspoeld met complimentjes. “Je kunt het niet voorstellen wat dit met mij doet”, vertelde hij achteraf.

De zanger krijgt normaal te maken met talrijke fans die speciaal met hém willen praten. “Nu heb ik hetzelfde ondervonden en voel ik hoe bijzonder dit is. Hij is een mens, maar wel een wereldster.”

Grote droom

Daarna kreeg het gesprek een verrassende wending. René had op voorhand gezegd dat hij hoopte op een duet. De zanger trok zijn stoute schoenen aan en vroeg het de wereldster gewoon. “Heel brutaal vroeg ik of het een idee is om een duet te doen. Als ik met een heel mooi nummer kom, staat hij er zeker voor open, waren zijn letterlijke woorden. Zijn manager heeft mij al uitgenodigd om naar Amerika te komen.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder