Connect with us

Nieuwste

René le Blanc ziet grootste droom in vervulling gaan

René le Blanc

René le Blanc ziet binnenkort zijn grootste droom in vervulling gaan. Tijdens een ontmoeting met zijn grote idool Engelbert Humperdinck vroeg René of ze samen een duet zouden kunnen opnemen. De wereldberoemde zanger had een verrassend antwoord in petto.

René was in de wolken toen hij een uitnodiging kreeg om de concerten van Engelbert in Nederland bij te wonen. Engelbert had dan ook nog eens de beste plekjes gereserveerd voor zijn Nederlandse vriend. “Na afloop ging ik met mijn vriendin Jolanda backstage en voor ik het doorhad, stond ik oog in oog met Engelbert”, vertelt de volkszanger.

Complimenten

De wereldster greep René stevig vast en ze gingen even samenzitten voor een drankje. René werd overspoeld met complimentjes. “Je kunt het niet voorstellen wat dit met mij doet”, vertelde hij achteraf.

De zanger krijgt normaal te maken met talrijke fans die speciaal met hém willen praten. “Nu heb ik hetzelfde ondervonden en voel ik hoe bijzonder dit is. Hij is een mens, maar wel een wereldster.”

Grote droom

Daarna kreeg het gesprek een verrassende wending. René had op voorhand gezegd dat hij hoopte op een duet. De zanger trok zijn stoute schoenen aan en vroeg het de wereldster gewoon. “Heel brutaal vroeg ik of het een idee is om een duet te doen. Als ik met een heel mooi nummer kom, staat hij er zeker voor open, waren zijn letterlijke woorden. Zijn manager heeft mij al uitgenodigd om naar Amerika te komen.”