-

Nieuwste

Rachel Hazes haalt fors uit naar haar ex

Klaas Otto

Het zag er heel even naar uit dat Rachel Hazes weer gelukkig was in de liefde met Klaas Otto. Hun relatie was echter geen lang leven beschoren. Klaas besloot om met hangende pootjes terug te keren bij zijn ex Gracia. Eerder zei de zwarte weduwe nog niet rouwig te zijn om de breuk, maar nu haalt ze toch flink uit naar haar ex.

Rachel deelt een bizarre tekst op haar Instagram. “Als je verkering binnen 3 maanden uitgaat, is het geen verkering. Dan liep hij stage”, waarmee ze duidelijk naar Klaas Otto verwijst.

Niet treuren

Rachel vertelde eerder nog aan Story dat ze niet lang wilde rouwen om de breuk. “Verliefdheid is een heerlijk gevoel. Meestal van korte duur. Daarom is houden van heel iets anders, dat heeft meer tijd nodig. Klaas en ik hebben het echt heel leuk gehad. Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan. De fijne tijd die ik met hem, zijn kinderen en de moeder van zijn kinderen had, koester ik. Je moet daar dan verder ook niet te lang bij stilstaan.”

De brunette zegt dat ze er amper een onrustig nachtje slapen voor nodig had om de breuk te verwerken. “Met de lieve en leuke mensen om mij heen met wie ik heel veel gezelligheid heb. Jammer dat het zo gelopen is. Hij zal altijd bijzonder voor mij zijn en no hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk toe in de toekomst.”

Rachel haalt uit

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder