Connect with us

Nieuwste

Rachel Hazes haalt fors uit naar haar ex

Klaas Otto

Het zag er heel even naar uit dat Rachel Hazes weer gelukkig was in de liefde met Klaas Otto. Hun relatie was echter geen lang leven beschoren. Klaas besloot om met hangende pootjes terug te keren bij zijn ex Gracia. Eerder zei de zwarte weduwe nog niet rouwig te zijn om de breuk, maar nu haalt ze toch flink uit naar haar ex.

Rachel deelt een bizarre tekst op haar Instagram. “Als je verkering binnen 3 maanden uitgaat, is het geen verkering. Dan liep hij stage”, waarmee ze duidelijk naar Klaas Otto verwijst.

Niet treuren

Rachel vertelde eerder nog aan Story dat ze niet lang wilde rouwen om de breuk. “Verliefdheid is een heerlijk gevoel. Meestal van korte duur. Daarom is houden van heel iets anders, dat heeft meer tijd nodig. Klaas en ik hebben het echt heel leuk gehad. Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan. De fijne tijd die ik met hem, zijn kinderen en de moeder van zijn kinderen had, koester ik. Je moet daar dan verder ook niet te lang bij stilstaan.”

De brunette zegt dat ze er amper een onrustig nachtje slapen voor nodig had om de breuk te verwerken. “Met de lieve en leuke mensen om mij heen met wie ik heel veel gezelligheid heb. Jammer dat het zo gelopen is. Hij zal altijd bijzonder voor mij zijn en no hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk toe in de toekomst.”

Rachel haalt uit