-

Nieuwste

Quinty Trustfull reageert op verwaarlozing van haar poes

Quinty en poes

Quinty Trustfull ontkent met klem dat ze haar poes verwaarloost. Ze ontving een bezorgde reactie over haar huisdier. De Koffietijd-ster zegt dat dit totaal onterecht is.

Op Instagram deelde de 50-jarige Quinty een kiekje met oranje jas met roze tinten. “Kind is weekendje weg dus Douwe Bob the cat liefde/eten geven ?‍⬛❤️” Daarmee doelt ze op haar poes Douwe Bob. De kat heeft zelfs een eigen pagina op Instagram.

Dit bericht deed heel wat volgers schrikken. Een fan vreest dat Quinty haar poes alleen aandacht schenkt als haar kind niet thuis is. De volger schrijft: “Mag toch hopen dat het niet alleen maar eten geven is en liefde en verder heel de tijd alleen, dat kan echt niet met een hond, dat kan met een kat ja, anders echt te zielig ?? Schrik er gewoon een beetje van.”

Quinty is woedend

Quinty reageert verslagen op dit privéberichtje. “Serieus… Dit soort reacties..!! ??‍♀️ Soms… ?”

Ze haalt flink uit en zegt dat dat mens niet goed kan lezen. “Er staat duidelijk bij Douwe Bob ‘THE CAT!’!! ? Dus nee, natuurlijk laten wij een hond niet zolang alleen!!! Dat doen we zelfs niet met onze katten!! Die krijgen altijd ‘catsitters’ als we langer dan één dag weggaan. ? Als we langer dan één dag weggaan.”

Quinty vervolgt: “Zo’n reactie… Dan ken je ons wel heel slecht, HAHAHHAHA ??‍♀️?”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder