Connect with us

Nieuwste

Opnieuw bak ellende voor Frans Bauer: ‘Terminaal ziek’

Frans Bauer

Tijdens zijn fantrip met 150 muziekvrienden naar Saint-Tropez, was het voor Frans Bauer allesbehalve groot feest. Niemand mocht weten dat de zanger grote zorgen heeft. Op de laatste dag onthulde hij zijn groot verdriet om zijn broer Dorus (54). Die lijdt aan kanker en wacht op zijn operatie.

Vrouw Mariska lag begin januari nog in het ziekenhuis met een zwaar herseninfarct en nu kondigt zich een nieuw drama aan. Het is al een tijdje stil rond Dorus, ook te zien in de docusoap rond de Bauers en reisprogramma Vive la Frans. Door de omstandigheden kon Dorus ook niet mee op fanreis, maar daar gaven ze dan een draai aan. Nu doet Frans het hele verhaal.

Bak ellende

Frans steekt van wal: “Het is opnieuw een bak ellende die wij over ons heen krijgen.” De zanger was altijd heel close met zijn broer. “Het zijn emotionele gesprekken die ik met Dorus voer. Je verwacht het ook niet, het komt ineens op je pad. Terwijl je nog midden in het proces zit van Mariska, en we moeten afwachten hoe het leven na dat infarct eruit gaat zien, gebeurt dit. Opnieuw staat de wereld even stil. Voorlopig zal Dorus niet van de partij zijn bij mijn concerten, waar hij normaal gesproken de fankraam runt. Voor alles is natuurlijk een oplossing te bedenken, maar het voornaamste is dat hij er weer bovenop komt.”

Wanneer houdt het op?

Dit is het zoveelste drama voor de Bauers. Frans vervolgt: “Ik denk ook weleens: wanneer houdt dit op? Mensen kennen mij als een vrolijke vent, maar ondertussen is er de afgelopen jaren toch wel genoeg aan narigheid en tegenslagen voorgevallen.”