-

Nieuwste

Nog meer ellende voor Glennis Grace: ‘Op randje van de afgrond’

Glennis Grace

Glennis Grace geniet momenteel van een vakantie op Curaçao, maar volgende week gaat ze weer optreden. Na het gewelddadige incident in de Jumbo wil echter niemand nog naar een concert van haar gaan.

Haar eerste optreden was op 26 maart gepland in The Harbour Club in Amsterdam, maar daar is ze nu niet meer welkom. Volgende week treedt ze op in Grenswerk in Venlo, maar de kaartenverkoop loopt niet echt vlot.

“Normaal zou een optreden van Glennis allang uitverkocht zijn, maar ik en een paar anderen konden deze week bij elkaar tot wel 200 kaarten bestellen om (als bedrijfsuitje) langs te komen”, weet Reality FBI op Instagram.

Bijna de helft van de kaarten is nog beschikbaar. De reputatie van de zangeres heeft een flinke knauw gekregen na het incident in de Jumbo. Maar ook voor het incident ging het al bergafwaarts met haar loopbaan.

Op randje van de afgrond

In 2019 bedroeg het vermogen van haar bedrijf nog 577.000 euro. In 2020 schoot daar nog amper een ton van over. Een klap van een half miljoen euro. Als het zo verder gaat, staat het bedrijf dus op het randje van de afgrond.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder