Connect with us

Nieuwste

Nog meer ellende voor Glennis Grace: ‘Op randje van de afgrond’

Glennis Grace

Glennis Grace geniet momenteel van een vakantie op Curaçao, maar volgende week gaat ze weer optreden. Na het gewelddadige incident in de Jumbo wil echter niemand nog naar een concert van haar gaan.

Haar eerste optreden was op 26 maart gepland in The Harbour Club in Amsterdam, maar daar is ze nu niet meer welkom. Volgende week treedt ze op in Grenswerk in Venlo, maar de kaartenverkoop loopt niet echt vlot.

“Normaal zou een optreden van Glennis allang uitverkocht zijn, maar ik en een paar anderen konden deze week bij elkaar tot wel 200 kaarten bestellen om (als bedrijfsuitje) langs te komen”, weet Reality FBI op Instagram.

Bijna de helft van de kaarten is nog beschikbaar. De reputatie van de zangeres heeft een flinke knauw gekregen na het incident in de Jumbo. Maar ook voor het incident ging het al bergafwaarts met haar loopbaan.

Op randje van de afgrond

In 2019 bedroeg het vermogen van haar bedrijf nog 577.000 euro. In 2020 schoot daar nog amper een ton van over. Een klap van een half miljoen euro. Als het zo verder gaat, staat het bedrijf dus op het randje van de afgrond.