Connect with us

Nieuwste

Net binnen: Pooiers stelen hondje van Samantha de Jong

Samantha de Jong

Samantha de Jong lijkt de problemen gewoon aan te trekken. In het verleden waren er de mislukte wanhoopspogingen, de nodige problemen met haar kinderen, knipperlichtrelaties, miskramen en een zwaar verkeersongeval. Nu heeft het noodlot opnieuw toegeslagen bij de voormalig realityster beter bekend als Barbie.

De door ellende gekwelde blondine post op Instagram dat haar hondje gestolen is. En ze weet ook door wie.

Samantha legt uit: “Lieve jongens en meisjes! Wie heeft mijn hond. Mijn hond is gestolen door 3 psychopaten en deze 3 mensen zetten ook meisjes gedwongen in de prostitutie. Ik was daar ook het geval van deze mensen. Heten Tony Jas, Nancy Jansen en Sander! Alsjeblieft herken jij deze hond? Shownieuws en iedereen is op de hoogte.”

In het bericht lijkt ze aan te geven dat ze de daders inderdaad kent. Geeft ze hier ook toe dat ze vroeger in de prostitutie is gedwongen? En waarom zouden zij haar hond stelen? Heeft ze misschien nog een oude rekening open staan?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong29)