Connect with us

Nieuwste

Net binnen: Lil’ Kleine heeft contactverbod met Jaimie Vaes

Jaimie Vaes

Lil’ Kleine moet alle contact met Jaimie Vaes mijden. Dat is wellicht de reden waarom hij zich in zijn excuusvideo niet rechtstreeks tot zijn ex richtte.

Het contactverbod is een voorwaarde opgelegd door de rechtbank na zijn vrijlating enkele weken terug. Daarop pakte de rapper meteen zijn koffers om in Thailand een agressietraining te gaan volgen.

Excuusvideo

Met een videoboodschap gaf Lil’ Kleine te kennen dat hij spijt heeft van zijn acties. Hij erkent heel veel mensen pijn te hebben gedaan en wil een goede vader zijn voor zijn zoontje Lío.

De rapper richtte zich in de video echter niet tot Jaimie Vaes. Strafrechtadvocaat Natascha Harlequin denkt dat dit te maken heeft met het contactverbod.

Jaimie woedend

Jaimie kon niet lachen om zijn excuusvideo. Haar advocaat liet weten: “De verontschuldigingen die hij uit voor de pijn en de kwetsuren die hij heeft veroorzaakt zijn gericht aan ‘heel veel mensen’, maar niet aan degenen aan wie deze spijtbetuiging het meest recht zou doen, namelijk aan het adres van cliënte en minderjarige zoon.”

De advocaat vermoedt dat de boodschap vooral is ingegeven om zijn carrière te redden. “,Jaimie kan zich niet aan de indruk onttrekken dat de boodschap van Scholten slechts is ingegeven vanuit het belang van rehabilitatie met het oog op zijn carrière en niet is ingegeven door intrinsiek zelfinzicht, hetgeen zij betreurt.”