Connect with us

Nieuwste

Net binnen: Geen Massa is Kassa meer om déze reden

Massa is Kassa

De Massa is Kassa-fans zullen vanavond beteuterd op de bank zitten als ze beseffen dat er geen nieuwe aflevering is. De reden daarvoor hoef je niet ver te zoeken: het seizoen zit er alweer op. Wat krijgen we dan wel deze avond?

Het populaire programma ruimt plaats voor 10 voor Taal. BN’ers krijgen er de lastigste vraagstukken over grammatica, spelling en Engelse leenwoorden. Harm Edens neemt de presentatie voor zijn rekening.

Gelukkig moeten de fans niet te lang op hun honger blijven zitten. Het zevende seizoen van Massa is Kassa is inmiddels aangekondigd. Vanaf 23 mei begint de nieuwe jaargang op SBS6, telkens maandagavond om 20:30 uur.

Peter en vrouw Nicole hebben ondertussen de handen vol met hun zogenaamde intimiteitsboetiek. De vakantieparkenbons liep aanvankelijk niet echt warm voor het idee van zijn partner, maar hij steunt haar toch volop.