Connect with us

Nieuwste

Net binnen: André Hazes en Monique trouwen in Amerika

André Hazes

Nu André Hazes en Monique Westenberg samen in Amerika zitten, gonst het van de geruchten over wat ze daar gaan doen. Het is duidelijk dat er een liefdesverzoening op til is, maar mogelijk nog veel meer.

Monique liet verstaan dat ze samen op vakantie zijn om uit te vissen hoe ze verder moeten als gezin. Heel wat mensen denken dat ze terugkeren als getrouwd koppeltje. “Ik hoor van alle kanten geluiden dat ze als stel terug gaan komen. Monique zou schijnbaar veel zijn afgevallen en spionnen denken daarom dat ze stiekem een bruiloft aan het plannen zijn”, orakelt Yvonne Coldeweijer.

Trouwen in het buitenland was altijd de grote droom van André en Monique. In 2020 hadden ze al de perfecte bruiloft in gedachten. “We willen niet in Nederland trouwen en we willen er een heel weekend van maken.”

En dat zou niet op Ibiza zijn. “We gaan lekker ver weg”, zei de zanger indertijd. Florida lijkt een logische keuze, want het was een favoriete bestemming van wijlen André Hazes senior.