Connect with us

Nieuwste

Leontine heeft dringend hulp nodig: ‘Niet zo vrolijk’

Leontine Borsato

Leontine is er heel slecht aan toe. Omdat ze zich een beetje down voelt, zoekt ze steun bij haar volgers op Instagram.

Het schandaal rond Marco Borsato heeft er zwaar ingehakt bij haar. Via haar management liet Leontine eerder verstaan dat zij en de kinderen heel ontdaan en aangeslagen zijn door de hele situatie.

Omdat het onderzoek nog volop aan de gang is, wil Leontine geen verklaringen afleggen over de aantijgingen over de zanger. “Alles wat ze zegt, kan dubbel uitgelegd en geïnterpreteerd worden”, klonk het indertijd.

Depri

Na een lange stilte op haar sociale media, is ze toch weer actief op Instagram. Ze post zelf weinig berichten, maar door het liken van andere berichten geeft ze wel hints over haar huidige situatie. Katja Schuurman postte een berichtje om anderen een hart onder de riem te steken. “,Feeling nogal lekker vandaag! Mocht jij je minder vrolijk voelen, dan hoop ik dat mijn enthousiaste energie via de ether jullie hart bereikt.” Leontine vond dit bericht leuk, waarmee ze wellicht wil aangeven dat ze zich niet goed voelt en best hulp kan gebruiken.