Connect with us

Nieuwste

Klaas Otto zet Rachel Hazes nu al bij het oud huisvuil

Rachel Hazes

De relatie tussen Klaas Otto en Rachel Hazes hield nog geen twee weken stand. Klaas Otto toont ook weinig respect voor de zwarte weduwe, want hij post gelijk verliefde kiekjes met zijn nieuwe vlam, en dat is gewoon zijn ex.

Na een kortstondige relatie keerde Klaas weer gewoon terug bij zijn ex-vriendin Gracia Kraus. Die laatste schold Rachel onlangs nog uit voor ouwe speedjunk.

Daarmee gedraagt Klaas zich precies hetzelfde als André Hazes junior, die na de verbreking van zijn verloving met Monique meteen kiekjes Sarah van Soelen begon te posten.

Op de dag dat hun breuk bekend raakte, postte Klaas een verliefd kiekje met Gracia op zijn Instagram Stories. “Wij, Klaas en Gracia, vandaag bij RKC Waalwijk en FC Utrecht.” Juice Channel reageert gelijk: “Kijk ze staan, de love birds!”

Reactie Rachel Hazes

Ondertussen gaf Rachel een reactie op de snelle relatiebreuk. “Verliefdheid is een heerlijk gevoel. Meestal van korte duur. Daarom is houden van heel iets anders, dat heeft meer tijd nodig. Klaas en ik hebben het echt heel leuk gehad. Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan.”

De professionele weduwe vervolgt: “Jammer dat het zo gelopen is. Hij zal altijd bijzonder voor mij zijn en no hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk toe in de toekomst.”