-

Nieuwste

Klaas Otto zet Rachel Hazes nu al bij het oud huisvuil

Rachel Hazes

De relatie tussen Klaas Otto en Rachel Hazes hield nog geen twee weken stand. Klaas Otto toont ook weinig respect voor de zwarte weduwe, want hij post gelijk verliefde kiekjes met zijn nieuwe vlam, en dat is gewoon zijn ex.

Na een kortstondige relatie keerde Klaas weer gewoon terug bij zijn ex-vriendin Gracia Kraus. Die laatste schold Rachel onlangs nog uit voor ouwe speedjunk.

Daarmee gedraagt Klaas zich precies hetzelfde als André Hazes junior, die na de verbreking van zijn verloving met Monique meteen kiekjes Sarah van Soelen begon te posten.

Op de dag dat hun breuk bekend raakte, postte Klaas een verliefd kiekje met Gracia op zijn Instagram Stories. “Wij, Klaas en Gracia, vandaag bij RKC Waalwijk en FC Utrecht.” Juice Channel reageert gelijk: “Kijk ze staan, de love birds!”

Reactie Rachel Hazes

Ondertussen gaf Rachel een reactie op de snelle relatiebreuk. “Verliefdheid is een heerlijk gevoel. Meestal van korte duur. Daarom is houden van heel iets anders, dat heeft meer tijd nodig. Klaas en ik hebben het echt heel leuk gehad. Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan.”

De professionele weduwe vervolgt: “Jammer dat het zo gelopen is. Hij zal altijd bijzonder voor mij zijn en no hard feelings naar hem toe. Ik gun hem al het geluk toe in de toekomst.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder